Universitatea Tiffin, prima universitate 100% americană din România, şi-a adaptat condiţiile de admitere în contextul COVID-19

Tiffin University adaptează condițiile de înscriere pentru anul universitar 2020 – 2021, pentru a veni în sprijinul absolvenților de liceu, în contextul schimbărilor generate de coronavirus.

RomaniaTV.net
05 mai 2020, 08:18
Universitatea Tiffin, prima universitate 100% americană din România, şi-a adaptat condiţiile de admitere în contextul COVID-19

Tiffin University SUA, cu program de licență desfășurat în București, vine în sprijinul elevilor de clasa a XII-a, a căror activitate școlară a suferit modificări în ultimele luni și le oferă acestora condiții speciale de evaluare și admitere pentru anul universitar 2020 – 2021.

Astfel, indiferent de sistemul de învățământ pe care îl absolvă în Romania sau în străinătate, fie el de stat sau privat, toți elevii – inclusiv cei din programele A-levels și IB – se pot înscrie la Facultatea de Administrarea Afacerilor a Universității Tiffin din București, pe baza foii matricole, sau a unui raport al rezultatelor obținute pe parcursul liceului, până la momentul aplicării.

Condițiile de admitere sunt adaptate și pentru testul de limba engleză. Conducerea universității anunță prelungirea termenului de depunere a atestatelor, astfel că toți cei care nu au reușit să susțină examenele de certificare a limbii engleze până în prezent, date fiind condițiile actuale, vor avea posibilitatea depunerii acestor documente până la începerea cursurilor universitare, când acestea for fi disponibile. Evaluarea preliminară a nivelului de engleză va fi realizată printr-un interviu cu reprezentanții universității.

„Deja știm că examenul de Bacalaureat se va desfăsura în intervalul planificat, dar ne-am gândit și la elevii absolvenți de liceu din sistemele A-levels și IB (în România sau în străinătate), care vor avea rezultatele finale în lunile iulie și august. Sprijinim eforturile acestor elevi, suficient bulversați de evenimentele din ultimele luni, motiv pentru care am decis să prelungim perioada de admitere până la finalul lunii septembrie. Însă, recomandarea noastră către elevii interesați de acest tip de program de licență este să aplice din timp și să nu aștepte până la toamnă, deoarece locurile sunt limitate”, declară Roxana Farrugia, Director Tiffin University România.

Programul de licență în Administrarea Afacerilor Tiffin este un program american, care se desfășoară în București și este acreditat la nivel internațional si recunoscut în România, cursurile fiind predate exclusiv de profesorii americani de la Tiffin University, Ohio.

Cei care se înscriu în anul universitar 2020 – 2021 pot aplica pentru burse de până la 4.000 Euro, pe toată durata celor patru ani de studiu.


loading...
Partenerii noștri