ADMITERE MASTERAT 2020 Cum se va desfăşura admiterea online la SNSPA

Publicat: Luni, 25 Mai 2020 14:43 // Actualizat: Luni, 25 Mai 2020 14:43 // Sursa: romaniatv.net

ADMITERE MASTERAT 2020 Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) organizează admiterea la programele de masterat, online, prin intermediul platformei admitere.snspa.ro, iar înscrierile vor începe pe 28 mai. O veste bună este faptul că taxa de înscriere va fi mai mică decât cea din 2019.

Foto: SNSPA

"Pentru a veni în sprijinul absolvenţilor, am luat decizia ca taxele de şcolarizare să nu se modifice şi, pentru înscrierea la admitere, taxa să fie micşorată faţă de cea percepută la admiterea din 2019 şi unică, indiferent de numărul programelor de masterat pentru care optează candidatul. Totodată, suntem foarte preocupaţi ca la nivelul tuturor facultăţilor să oferim facilităţi tinerilor care provin din mediile dezavantajate socio-economic, pentru a-i ajuta să se specializeze în domeniile în care s-au format, având astfel şanse reale pentru o dezvoltare profesională adaptată cerinţelor impuse de angajatori", a declarat rectorul SNSPA, Remus Pricopie, potrivit unui comunicat remis presei.

ADMITERE MASTERAT 2020. SNSPA pune la dispoziţia absolvenţilor de facultate 58 de mastere

SNSPA pune la dispoziţia absolvenţilor de facultate 58 de programe de masterat în domeniile ştiinţe politice, ştiinţe administrative, drept, ştiinţe ale comunicării, sociologie, relaţii internaţionale şi studii europene, management.

ADMITERE MASTERAT 2020. Condiţii de admitere

Admiterea la programele de masterat se va realiza în două etape: înscrierea online şi admiterea. Candidaţii se pot înscrie prin platforma admitere.snspa.ro chiar înainte de susţinerea examenului de licenţă. Materialul pentru proba de concurs se va pregăti conform recomandărilor afişate pe site-urile facultăţilor, apoi va fi încărcat în contul de utilizator, fiind obligatoriu pentru admiterea la programele de masterat selectate.

Citeşte şi ADMITERE LICEU 2020. Ministerul Educaţiei a explicat cum se face admiterea şi repartizarea la liceu în anul şcolar 2020-2021

De asemenea, candidaţii se pot înscrie la mai multe masterate.

"Condiţiile de admitere sunt stabilite în funcţie de domeniul fiecărui masterat şi presupun o singură probă de concurs, conform condiţiilor specifice, afişate pe website-urile fiecărei structuri academice din SNSPA. Candidaţii pot opta pentru înscrierea la mai multe programe de masterat din toate domeniile, dar vor încărca doar proba de concurs corespunzătoare primei opţiuni din fiecare domeniu ales", se arată în comunicat.

Pentru a fi admişi la masteratele SNSPA, candidaţii vor trebui să încarce pe platforma de admitere dovada promovării examenului de licenţă.

ADMITERE MASTERAT 2020. Candidaţii trebuie să confirme locul la programul de masterat la care au fost admişi

După afişarea listelor cu toţi candidaţii admişi atât pe locurile de la buget, cât şi taxă, fiecare are obligaţia de a confirma locul la programul de studii la care a fost admis şi de a se înmatricula, conform calendarului anunţat de fiecare facultate în parte. 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
admitere masterat 2020 admitere online masterat SNSPA SNSPA
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8365
RON
06 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H