Admiterea 2019 la Universitatea Hyperion

Publicat: Miercuri, 22 Mai 2019 16:42 // Actualizat: Duminică, 26 Mai 2019 18:05 // Sursa: romaniatv.net

Universitatea Hyperion dă start înscrierilor pentru anul universitar 2019-2020, pe 3 iunie, 2019.

Dispunând de o maximă mobilitate și flexibilitate, Universitatea Hyperion prezintă cea mai dinamică și rapidă adaptare a curriculei și metodicii la cerințele actuale ale pieței muncii, având ca obiectiv principal creșterea gradului de absorbție al absolvenților pe piața muncii de la 94% la 100%.

Hyperion este universitatea privată care pune la dispoziția viitorilor studenți o ofertă educațională diversificată, având 17 programe de licență și 16 programe masterale acreditate ce acopera o paletă largă de domenii și specializări (de la științe socio-umane și arte până la cele exacte și inginerești).

Cei care doresc o calificare postliceală în domenii de mare interes, se pot înscrie la Colegiul Universitar Hyperion colegiulhyperion.ro (chiar dacă nu au promovat bacalaureatul), la una dintre cele 3 specializări:

-Analist programator, web design, game design;

- Organizator conferințe, congrese, târguri și expoziții;

-Asistent de gestiune, contabilitate primară.

 

 

Universitatea Hyperion este prima și singura instituție de învățământ din România care organizează Curs de pilotaj cu drone comerciale, în scopul utilizării acestora în numeroase domenii cu aplicații multiple. Cursanții beneficiază de personal calificat, cu experiență îndelungată în industria UAV (Unmanned Aircraft Vehicle), având astfel oportunitatea de a învăța direct de la experții care cercetează, proiectează și construiesc drone, utilizând microcontrolere ARM.

Pe măsură ce industria dronelor a avut parte de o continuă expansiune datorită numeroaselor avantaje oferite, cererea de personal calificat pentru operarea acestora a crescut considerabil în ultimii ani.

Cursul vine în întâmpinarea celor care își doresc să piloteze o dronă sau desfășoară numeroase activități tehnice în locuri greu accesibile, multicopterele oferind soluția optimă pentru reducerea timpului acordat intervențiilor și eliminarea eventualelor riscuri cauzate de lucrul în zone de hazard.

Universitatea Hyperion și-a lărgit baza materială și colaborările cu alte organizații, instituții, firme, din țară și străinătate, are un corp profesoral tânăr și elitist care a pregătit pentru următorul an un program amplu cu evenimente extracurriculare atractive, astfel încât să-și apropie cât mai mult studenții și să le creeze premisele în vederea unei pregătiri solide pentru viață și carieră.

Studenţii Universităţii Hyperion beneficiază de taxe de școlarizare accesibile, burse de studii, stagii de practică în mediul public și privat, campus modern, dotări și tehnologii de ultimă generație, cursuri și tutoriale de concepție proprie din domeniul IT 

( https://www.youtube.com/channel/UCGegiq3_aUL7K8RGNolxz3w)

vizualizate în peste 150 țări, cazare în cămin studențesc, sală de sport, studiouri de radio și TV ultra HD, redacție de ziar și agenție de presă, masterclass-uri și workshop-uri cu invitați de renume, sală de spectacole, evenimente culturale și științifice de marcă promovate de Biroul de Presă bpuh.hyperion.ro .

Intră pe hyperion.ro/admitere, bpuh.hyperion.ro sau pe facebook.com/universitateahyperion și găsești toate informațiile necesare despre admitere!

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Admiterea 2019 la Universitatea Hyperion
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8418
RON
13 Jul
noapte 15 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H