ADN-ul lui Kate Middleton schimbă sângele albastru al familiei regale pentru totdeauna GALERIE FOTO

Minunata veste despre sarcina ducesei de Cambridge, Catherine (Kate) Middleton, soţia prinţului William - al doilea moştenitor în linie la tronul Regatului Unit al Marii Britanii - a făcut înconjurul lumii. Britanicii jubilează, tânărul cuplu este în culmea fericirii, dar viitoarea mămică are ceva de îndurat, pentru că primele luni de sarcină o fac să vomite foarte des. Între timp, veştile şi poveştile curg de la un capăt la altul al lumii.

RomaniaTV.net
04 dec. 2012, 12:12

Viitorul copil al prinţului William şi al soţiei sale, Kate Middleton, va fi primul suveran din familia regală britanică, cel puţin din ultimul mileniu al monarhiei regatului, fără sânge albastru pur. Şi asta, pentru că mama lui, care a primit la căsătorie titlul de ducesă de Cambridge, este o femeie obişnuită, fără rădăcini nobiliare, provenită din clasa de mijloc a societăţii britanice, scrie Daily Mail.

Cu toate acestea, adaugă publicaţia, dacă arborele genealogic al familiei regale britanice ar fi mai adânc cercetat, cu siguranţă că mulţimea de suverani şi rudele lor şi-ar găsi până la urmă cel puţin un strămoş cât se poate de îndepărtat fără sânge nobil.

Dar toate acestea nu mai contează şi nici nu au contat, cel puţin pentru William, care a ales să se căsătorească aşa cum i-a dictat inima. Societatea britanică este fericită şi mulţi sunt de părere că o „schimbare de sânge” în familia regală ar fi binevenită.

În fond, căsătoria lui William cu Kate înseamnă o schimbare nu numai de sânge, ci şi de atitudine într-o anumită măsură. Faptul că o femeie fără sânge nobil a fost acceptată în această familie extrem de conservatoare şi a fost foarte bine primită de către membrii acesteia şi mai ales de către britanici, arată că alegerea lui William a fost una bună.

Zestre colorată, cu unchi consumator de cocaină şi soră cu posterior apetisant

Odată cu intrarea ei în familia regală britanică, Kate a adus un „bagaj cu rude colorate”, după cum a comentat presa din regat, inclusiv un striper şi, mai mai mult, pe faimosul unchi Gary Goldsmith, fratele mai mic al mamei lui Kate, Carole, consumator de cocaină. 

Dar tot la capitolul „rude colorate”, deşi această etichetă nu este dictată de vreun viciu în cazul ei, sora lui Kate, Pippa Middleton, a atras privirile cu posteriorul ei foarte sexy în rochia de domnişoară de onoare, când a dus trena miresei până la Altar. De atunci, fundul apetisant al Pippei şi-a căpătat celebritatea în întreaga lume.

Tot de notorietate avea să se bucure şi fratele mai mic al Pippei, James, care a citit din Biblie la ceremonia nupţială. Şi părinţii miresei, Michael şi Carole Middleton s-au bucurat de atenţie, fiind studiaţi şi comentaţi în cele mai mici amănunte, de la ţinută şi până la gesturi. 

Acela a fost momentul când mulţi au spus că ascensiunea socială a familiei Middleton ar fi început cu adevărat. În scurt timp, s-a dovedit că a fost o estimare corectă, familia lui Kate lărgindu-şi orizontul, găsindu-şi şi alte preocupări, prosperând în afaceri şi făcând chiar şi câteva achiziţii imobiliare importante.

Acum, cu ocazia anunţului despre sarcina lui Kate, presa britanică a comentat că, prin copilul care va veni pe lume născut de Kate, „familia Middleton va avea un loc de-a pururea asigurat în cărţile de istorie”, după cum scrie Daily Mail.

Tabloidul britanic anticipează chiar faptul că familia Middleton va avea mai multă influenţă asupra celei regale decât au rudele acesteia. De pildă, scrie Daily Mail, prinţul Charles nu-i prea invită pe nepoţii soţiei lui, Camilla, la reşedinţa din Highgrove. În schimb, toată lumea se aşteaptă să-l vadă cu viitorul nepot pe care i-l va aduce Kate jucându-l pe genunchi ore-ntregi…