Adolescent de 14 ani, înjunghiat pe o stradă din Craiova. Agresorul are aceeaşi vârstă

Un băiat în vârstă de 14 ani a fost înjunghiat, luni după-amiază, de către un alt adolescent de aceeaşi vârstă, în timp ce se aflau în zona Sălii Polivalente din Craiova.

20 iun. 2022, 21:06
Adolescent de 14 ani, înjunghiat pe o stradă din Craiova. Agresorul are aceeaşi vârstă

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj spun că un adolescent de 14 ani a fost atacat, iar agresorul a fugit de la faţa locului după atac.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care, din primele cercetări, au stabilit ca minorul, în această după-amiază, în timp ce se afla în zona sălii polivalente, din Craiova, ar fi fost înţepat, în zona omoplatului stâng cu un obiect tăietor-înţepător, de către un alt minor, tot de 14 ani, din Craiova, care ulterior a părăsit zona, plecând într-o direcţie necunoscută”, a precizat poliţiştii, potrivit Agerpres.

Citeşte şi: Încă un proiect major marca Viktor Orban în România. UDMR cere adoptarea cât mai rapidă a inițiativei

Adolescentului agresat i-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului şi apoi a fost transportat la spital.

În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru de lovire sau alte violenţe şi continuă cercetările pentru depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei.

Citeşte şi: Preţuri benzină şi motorină, 20 iunie 2022. Litrul de benzină s-a ieftinit din nou. Soluţia lui Teodorovici pentru ieftinirea carburanţilor