Adolescent de 16 ani ucis în bătaie şi abandonat pe marginea drumului

Descoperire şocantă într-o comună din judeţul Vrancea. Un adolescent a fost găsit mort într-un şanţ, după ce a fost bătut şi abandonat de mai mulţi tineri. Se pare că totul a pornit de la un conflict mai vechi, din cauza unei fete.

02 sept. 2017, 13:11
Adolescent de 16 ani ucis în bătaie şi abandonat pe marginea drumului

Băiatul de 16 ani se întorcea de la o întâlnire cu o fată. Pe drum a fost luat la bătaie de mai mulţi tineri, care l-au urmărit cu maşina. Bătăuşii şi-au abandonat victima în şanţ.

„A trecut o femeie, a zis că e beat, a mai trecut o femeie a zis că e beat, şi când s-au întors de la cireadă au văzut că e ţeapăn”, a declarat o vecină.

„Cu o fată, a fost văzut cu o fată, unde lucrez eu acolo, a fost văzut cu o fată pe bancă, la 9. Pe fată mi se pare că a luat-o poliţia, a săltat-o. E o puştoică, care umblă cu mai mulţi, aseară era cu 3 la bar aici. Fata trebuie să ştie, că fata a fost cu el în parc. El cică ar fi fost urmărit, însemană că din cauza ei s-au bătut şi el a fost prietenul ei şi el a căzut capcană”, spune un barbat din sat.

Poliţiştii au început audierile în acest caz pentru a afla cine este autorul oribilei crime.

Un tânăr de 19 ani a fost reţinut de oamenii legii. Medicii legişti au stabilit că băiatul de 16 ani a murit din cauza loviturilor încasate. Între victimă şi agresor ar fi existat conflicte mai vechi.