Adolescent de 17 ani, arestat după ce a ucis un bărbat în bătaie

Un adolescent în vârstă de 17 ani, suspectat că a omorât în bătaie un bărbat găsit decedat într-un apartament din Vulcan, cu urme de lovituri în zona capului, dar şi pe corp, a fost arestat de Tribunalul Hunedoara.

RomaniaTV.net
06 sept. 2012, 07:33
Adolescent de 17 ani, arestat după ce a ucis un bărbat în bătaie

Cadavrul bărbatului de 56 de ani a fost descoperit de fiica lui, care venise să-şi viziteze tatăl, potrivit România TV. Femeia a anunţat imediat poliţia.

„Inculpatul se dusese în locuinţa victimei cu intenţia de a sustrage bunuri, pe fondul consumului de alcool al victimei s-a produs o altercaţie pe care inculpatul o recunoaşte, în urma căreia i-a aplicat mai multe lovituri cu picioarele, cu pumnii în cap, peste corp, ceea ce a dus la decesul victimei”, a spus Adina Velescu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au emis miercuri un mandat de arestare preventivă pentru 19 zile pe numele unui adolescent de 17 ani, principalul suspect în cazul unei crime produse în urmă cu două zile în localitatea Vulcan, când un bărbat de 56 de ani a fost găsit mort în locuinţă cu urme de lovituri în zona capului şi a corpului, potrivit Mediafax.

„Cadavrul unui bărbat de 56 de ani a fost găsit în urmă cu două zile într-un apartament din Vulcan. De la început au existat supiciuni de omor deoarece victima avea urme de lovituri în zona capului, dar şi pe corp. În urma investigaţiilor efectuate a reieşit faptul că victima consumase băuturi alcoolice împreună cu adolescentul chiar în faţa blocului unde locuiau, apoi au urcat în locuinţa victimei unde a avut loc altercaţia. După ce a fost prins, tânărul a recunoscut că l-a lovit cu pumnii şi cu picioarele pe bărbat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, procurorul Adina Velescu.