Adolescent de 17 ani din Brăila, reţinut după ce a jefuit şi violat o bătrână de 80 de ani

Un adolescent de 17 ani a fost reţinut de poliţiştii brăileni după ce a tâlhărit şi violat o femeie de 80 de ani din comuna Căiuţi, informează Mediafax.

11 ian. 2021, 17:23
Adolescent de 17 ani din Brăila, reţinut după ce a jefuit şi violat o bătrână de 80 de ani
Sursa foto: Pixabay

Adolescent din Brăila reţinut pentru viol. Agresiunea asupra femeii a fost sesizată la 112 de fiica acesteia, care locuieşte în Bucureşti, potrivit informaţiilor furnizate de IPJ Brăila.

Citeste si Taxele au explodat în toată România. Care este cel mai scump judeţ din ţară: „Ni s-au mărit taxele de 320 de ori. Nu este posibil”

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că adolescentul a pătruns în locuinţa bătrânei, duminică, 10 ianuarie, în jurul orelor 16.00. Acesta a ameninţat-o pe femeie să-i dea toţi banii din casă. Astfel, tânărul a obţinut suma de 400 de lei, după care a părăsit locuinţa.

Adolescent din Brăila reţinut pentru viol, tâlhărie şi violare de domiciliu

Ulterior, acesta s-a întors şi a violat-o pe bătrână.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei, sub acuzaţia de violare de domiciliu, tâlhărie calificată şi viol, informează Mediafax.

Citeste si Răzbunare neașteptată din partea unui curier. Ce i-a făcut clientului fiindcă a refuzat să-i dea un bacșiș mai mare

O bătrână din Baia Mare, protagonista unui incident mai puţin obişnuit

O bunică și nepoata sa de trei ani au rămas blocate într-o toaletă ”inteligentă”, după o pană de curent care a făcut prăpăd în nord-vestul țării.

Avaria la rețeaua de energie din România, care a afectat mai multe zone din nord-vestul țării vineri, 8 ianuarie, a creat probleme și în Baia Mare.Pompierii au fost chemați la o intervenție neobișnuită, după ce o femeie de 50 ani a sunat la 112 și a cerut ajutorul fiindcă rămăsese blocată cu nepoata ei de trei ani într-o toaletă ”inteligentă” din Baia Mare.

Echipajul de descarcerare a spart ușa WC-ului ”inteligent”, în valoare de circa 30.000 de euro, pentru ca femeia și fetița să poată fi scoase. Cauza incidentului a fost șocul de tensiune cauzat de pana de curent care a afectat 6 județe din țară, scrie publicaţia locală baiamare24.ro.