Răzbunare neașteptată din partea unui curier. Ce i-a făcut clientului fiindcă a refuzat să-i dea un bacșiș mai mare

O femeie ce lucrează pe post de curier pentru un serviciu american de livrare de alimente a ajuns în fața clientului cu comanda, însă văzând că a primit un bacșis prea mic, se enervează și pleacă cu tot cu mâncarea.

11 ian. 2021, 15:16
Răzbunare neașteptată din partea unui curier. Ce i-a făcut clientului fiindcă a refuzat să-i dea un bacșiș mai mare

Ce i-a făcut curierul unui client fiindcă a refuzat să-i dea un bacșiș mai mare

Incidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere montată pe ușa clientului. S-a întâmplat într-un orășel din New York.

Femeia a ajuns cu comanda, iar clientul i-a mulțumit și a rugat-o să o lase în fața ușii, ea fiind deja achitată.

Curierul i-a cerut clientului să iasă la ușă să vorbească despre bacșișul de 8 dolari care i se părea prea mic. Femeia i-a explicat că a parcurs un drum de 40 de minute ca să ajungă cu comanda și că merită mai mulți bani.

„Nu cred că realizezi de unde am adus asta, așa că trebuie să vorbesc cu tine”, i-a spus ea clientului, conform Mirror.

Bărbatul i-a explicat că drumul de la restaurant la adresă durează între 15 și 20 de minute, dar femeia l-a contrazis. „Nu faci atât. Terbuie să încerci să conduci pe drumul ăsta. Eu tocmai am condus și sunt 40 de minute. Sunt 12,5 mile (20 de km). Deci nu cred că realizezi cât de departe este”, a reacționat ea, cerându-i să îi mărească bacșișul.

Clientul și-a susținut în continuare punctul de vedere, însă nu a mai avut cu cine pentru că femeia a plecat furioasă. Cu tot cu comanda lui deja plătită și cu bacșișul prea mic.

Ulterior, după ce clipul a ajuns viral, compania pentru care lucra curierul i-a cerut iertare clientului pentru acest incident.

„Orice comportament care încalcă politicile noastre este motiv pentru dezactivare (a contului curierului din aplicație, n.r.), iar curierul implicat a fost eliminat de pe platforma noastră. Am luat legătura cu clientul pentru a îi oferi asistență și regretăm sincer acest incident”, au transmis reprezentanții companiei DoorDash.

Citește și Arnold Schwarzenegger dă de pământ cu Donald Trump: „A înșelat oamenii cu minciuni. Este un lider ratat. În curând va deveni irelevant”