Adolescent de 18 ani, înjunghiat de un bărbat de 61 ani pe stradă

Un adolescent de 18 ani a ajuns în noaptea de luni spre marţi la spitalul orăşenesc Năsăud, după ce a fost înjunghiat de un bărbat de 61 de ani, cu care intrase în conflict, incidentul având loc în localitatea Valea Mare din judeţul Bistriţa-Năsăud.

RomaniaTV.net
22 iul. 2014, 06:29
Adolescent de 18 ani, înjunghiat de un bărbat de 61 ani pe stradă

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Virginia Roşca, a declarat că incidentul s-a petrecut în stradă, după ce atât tânărul, cât şi bărbatul de 61 ani ar fi consumat băuturi alcoolice. Între cei doi s-a declanşat un conflict spontan, iar în timpul altercaţiei cel mai în vârstă a scos un briceag şi l-a lovit pe tânăr în zona abdominală, potrivit România TV.

Citeşte şi Atac sângeros în satul de vacanţă de la Mamaia. Poliţiştii sunt în alertă

Când şi-a dat seama ce a făcut, bărbatul a fugit de la faţa locului, fiind găsit ulterior de către poliţişti şi dus la secţie. Adolescentul a fost transportat de urgenţă la spitalul din Năsăud, însă rănile suferite nu i-au pus viaţa în pericol. În schimb, bărbatul de 61 ani, domiciliat în comuna Maieru, s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Citeşte şi Suspecţii care ar fi participat la uciderea sportivului din Slatina, audiaţi de procurori