Adolescent în stare gravă la spital după ce a fost lovit cu parul de un alt băiat

Un adolescent de 15 ani, din localitatea vasluiană Micleşti, a ajuns, joi, în stare gravă la spital, cu fractură de craniu, după ce a fost lovit cu parul de către un vecin, în vârstă tot de 15 ani.

04 iul. 2013, 17:05
Adolescent în stare gravă la spital după ce a fost lovit cu parul de un alt băiat

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, conflictul dintre cei doi adolescenţi a izbucnit după ce victima a refuzat să-l ajute pe agresor să-i transporte fânul de pe câmp cu căruţa proprie.

De fapt, cel care ar fi încercat să lovească primul cu parul ar fi fost victima, însă agresorul a reuşit să-i smulgă lemnul din mână, acelaşi lucru întâmplându-se şi cu o furcă cu care adolescentul rănit a încercat să atace a doua oară.

„În urma celor două atacuri, agresorul a ripostat şi, după cum a afirmat faţă de poliţişti, l-a lovit pe adolescentul de 15 ani în umăr şi mână. Atunci, victima s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut pe asfalt, suferind şi acea leziune la cap”, a declarat, joi, pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Într-o primă fază, adolescentul de 15 ani a fost urcat în căruţă de un consătean şi dus acasă. Starea de sănătate a victimei s-a agravat, astfel că a fost solicitată o ambulanţă care l-a preluat pe adolescent şi l-a transportat, cu o fractură de craniu, la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Citeşte şi Incident la Dej: Copil de 12 ani, LOVIT cu parul în cap pentru o glumă făcută profesoarei de engleză