Adolescent operat pe creier după ce a fost bătut cu bestialitate în ziua de Paşte

O bătaie cruntă între nişte adolescenţi din Galaţi s-a lăsat cu urmări grave. Unul dintre băieţi a ajuns în comă la spital şi a avut nevoie de o operaţie pe creier, în timp ce alţi doi tineri s-au ales şi ei cu răni serioase. Tinerii dau vina unii pe alţii şi se pare că în bătaie a fost implicat şi un adult. Poliţiştii încearcă să afle ce s-a întâmplat.

16 apr. 2015, 14:27
Adolescent operat pe creier după ce a fost bătut cu bestialitate în ziua de Paşte

Un scandal monstruos a avut loc de Paşte, când doi băieţi de 15 şi 16 ani din Iieşti, judeţul Galaţi, au mers în satul vecin. Acolo, povesteşte unul dintre ei, au fost întâmpinaţi de nişte băieţi care au sărit la bătaie din senin.

„Au venit, nu ne-au zis nimic, ne-au luat la bătaie. Erau doi prieteni şi taică-su. M-au bătut pe mine întâi, apoi l-au luat pe Cosmin, nu mai era nimeni acolo”, a povestit unul dintre băieţi.

Al doilea băiat a fost lovit cu putere în cap până şi-a pierdut cunoştinţa.

„L-a bătut cu drugul de la căruţă, cu biciul, cu bâtă de baseball. L-au legat de căruţă şi dă-i bătaie”, a spus Geta Cazan, mama lui Cosmin

Lucica Grigorică, purtatorul de cuvant al spitalului Judetean Galaţi, a declarat că băiatul a avut fracturi ale oaselor bolţii craniene şi din această cauză s-a impus o intervenţie neurochirurgicală de urgenţă pentru că viaţa lui era în pericol.

Băieţii susţin că între bătăuşi era şi un adult, tatăl unuia dintre ei.

Potrivit România TV, de cealaltă parte, unul dintre băieţii acuzaţi susţine că lucrurile au stat invers. Adolescentul a rămas fără un dinte în timpul încăierării.

Deocamdată, poliţiştii încă fac cercetări, ca să afle care sunt adevăraţii agresori.

Citeşte şi: ULUITOR. Un bărbat şi-a BĂTUT prietenii pentru că nu au fript suficient carnea