Adolescent român ucis la Roma, în parcarea unei staţii de metrou. Anchetatorii vorbesc despre o reglare de conturi

Alexandru Ivan, un adolescent român în vârstă de 14 ani, a fost împușcat mortal în parcarea unei stații de metrou din Roma, în noaptea de 12 spre 13 ianuarie.

14 ian. 2024, 12:09
Adolescent român ucis la Roma, în parcarea unei staţii de metrou. Anchetatorii vorbesc despre o reglare de conturi

Din primele informații, se pare că două grupuri de adolescenți români s-ar fi întâlnit, în primă fază, într-un bar de la marginea Romei, apoi, pentru a doua oară, la metrou. În parcarea unei stații de metrou, se pare că între cele două grupuri a izbucnit o dispută legată de droguri.

Adolescent român ucis la Roma. Se pare că tânărul a fost victimă colaterală

Tânărul în vârstă de 14 ani a fost împușcat de mai multe ori şi a murit pe loc. Principala ipoteză a anchetatorilor vizează o reglare de conturi între două bande, legată de droguri sau de furturi. Totuşi, familia băiatului neagă această ipoteză.

Citeste si Un român de 24 de ani a fost reţinut în cazul celor două românce ucise în Italia. Filmul dublei crime, refăcut de anchetatori

Din primele informații, se pare că Alexandru ar fi fost o victimă colaterală. Conflictul ar fi izbucnit, de fapt, între tatăl său vitreg și un grup de persoane. Cearta a început în interiorul barului și apoi s-a mutat în stradă. La un moment dat, au fost trase mai multe focuri de armă din interiorul unei mașini, iar două dintre gloanțe l-au nimenit pe Alexandru, scrie ziarulromanesc.ro

În seara tragediei, adolescentul se afla la o petrecere aniversară

Alexandru locuia împreună cu mama lui, tatăl vitreg şi doi fraţi mai mici în localitatea Monte Compatri, situată la periferia capitalei. Adolescentul studia la școala „Domenico Savio”, iar anul viitor ar fi mers la liceu. Era pasionat de fotbal, mergea la sală și îi plăcea să petreacă timp alături de prieteni.

În seara tragediei, familia sărbătorea ziua de naștere a mamei și a unui unchi.

Citeste si Cum a șantajat un român doi preoți din Italia. Bărbatul a primit aproximativ 100.000 de euro. ”Dacă vorbești, te bat. Oricum știu unde ești”