Adolescentă, accidentată pe trotuar de un şofer beat

O adolescentă în vârstă de 16 ani, din municipiul Vaslui, a ajuns la spital, după ce a fost lovită de o maşină în timp ce se afla pe trotuar, apoi, şoferul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a părăsit locul accidentului, fiind însă prins de poliţişti.

RomaniaTV.net
10 sept. 2012, 17:22
Adolescentă, accidentată pe trotuar de un şofer beat

Potrivit cercetărilor desfăşurate de poliţiştii vasluieni, accidentul a avut loc în zona cartierului Gheorghe Racoviţă din municipiul Vaslui. Astfel, adolescenta, care stătea pe bordura de pe marginea părţii carosabile, a fost lovită de un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, care a părăsit locul accidentului.

Ulterior, fata a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui cu traumatism la picior.

„În baza informaţiilor oferite de victima accidentului, poliţiştii l-au identificat pe şofer în municipiul Vaslui, acesta fiind testat cu aparatul alcooltest. Rezultatul a fost de 0,82 mg/litru alcool pur în aerul expirat, ceea ce a impus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele şoferului pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată în stare de ebrietate.