Adolescentă bătută cu pumnii şi picioarele de patru fete: „Mai ai tupeu să te ridici?” VIDEO

O adolescentă din Zalău a fost snopită în bătaie de un grup de fete. Totul a fost filmat de trei băieţi, care le încurajau pe agresoare. Poliţia a deschis dosar penal. 

RomaniaTV.net
02 mai 2020, 16:11
Adolescentă bătută cu pumnii şi picioarele de patru fete: „Mai ai tupeu să te ridici?” VIDEO

Adolescenta a fost lovită cu pumnii şi picioarele şi trasă de păr. A încercat să se apere, însă a fost lovită în continuare. În tot acest timp, de pe margine, un grup de băieţi le încurajează pe bătăuşe.

În momentul în care adolescenta încearcă să se apere, una dintre agresoare o loveşte cu piciorul în burtă: „Dai în mine? Tu ştii cine sunt eu? Mă tragi tu pe mine de păr? Ai tupeu să te ridici? Mai ai?”, se aude în video.

„La data de 30 aprilie, în urma apariției unor informații pe o rețea de socializare în care sunt prezentate acte de violență între un grup de adolescenți, polițiștii s-au sesizat din oficiu și în scurt timp au identificat victima, în persoana unei adolescente de 16 ani”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Agresoarele au fost identificate de poliţişti. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe și continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu, urmând a fi stabilit și mobilul infracțiunii.

Pentru nerespectarea ordonanţelor militare, persoanele implicate au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 14.000 de lei.

Citeşte şi Tânăr reţinut pentru 24 de ore pentru două mesaje postate pe Facebook