Adolescentă de 14 ani din Buzău, răpită în plină zi de şase bărbaţi în timp ce mergea la magazin

Momente de groază pentru o copilă de doar 14 ani din Buzău. Aceasta a fost răpită în plină zi și băgată într-o mașină de șase bărbați, care voiau să o oblige să se căsătorească cu un tânăr în vârstă de 19 ani.

23 aug. 2021, 23:40
Adolescentă de 14 ani din Buzău, răpită în plină zi de şase bărbaţi în timp ce mergea la magazin

Adolescentă de 14 ani, răpită în plină zi de şase bărbaţi în timp ce mergea la magazin. S-a întâmplat în municipiul Buzău. Cei şase bărbaţi aveau de gând să o oblige să se căsătorească cu un tânăr în vârstă de 19 ani.

Adolescentă de 14 ani, răpită în plină zi de şase bărbaţi în timp ce mergea la magazin

IPJ Buzău informează că duminică, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că o fată din municipiul Buzău, în vârstă de 14 ani, a fost luată cu un autoturism împotriva voinţei sale.

În urma sesizării au fost alertate toate efectivele de investigaţii criminale, de ordine publică, de la Poliţia municipiului Buzău şi Râmnicu Sărat, dar şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale.

„Sub coordonarea conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, au fost demarate de îndată toate măsurile specifice pentru depistarea în condiţii de siguranţă a minorei. S-a realizat securizarea cu filtre rutiere a căilor de acces din zona Râmnicu Sărat, precum şi a principalelor artere de comunicare cu municipiul Buzău. De asemenea, au fost verificate toate unităţile de cazare pe zona vizată de căutări”, transmite IPJ Buzău.

Citeşte şi Doi ani de când Alexandra Măceşanu a fost răpită de Gheorghe Dincă. Ce se întâmplă cu ancheta autorităţilor Protest la Caracal VIDEO

Potrivit primelor cercetări, fata mergea spre un magazin când a fost luată pe sus şi bagăta cu forţa într-un autoturism în care se aflau trei persoane, şoferul deplasându-se ulterior într-o direcţie necunoscută.

Din fericire, oamenii legii au reuşit să o găsească pe adolescenta în vârstă de 14 ani, iar persoanele implicate au fost prinse în municipiul Buzău şi duse la Poliţie pentru audieri.

Conform anchetatorilor, aceştia ar fi luat-o pe fată de pe stradă după ce ar fi observat-o în urmă cu circa două săptămâni, la un eveniment privat, şi ar fi decis să o căsătorească cu un tânăr de 19 ani. Copila ar fi fost luată cu forţa de pe stradă, iar suspecţii ar fi încercat să o ascundă undeva în zona Râmnicu Sărat. Ei şi-ar fi dat seama de gravitatea faptei şi ar fi decis să revină în Buzău unde au fost prinşi de poliţişti.

Cei cercetaţi sunt tânărul de 19 ani, părinţii acestuia, dar şi alte rude. În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Fata nu prezenta leziuni vizibile, fiind preluată de un echipaj medical în vederea evaluării de specialitate.

„Faţă de 6 persoane, 4 bărbaţi şi două femei, buzoieni cu vârste cuprinse între 19 şi 49 de ani, poliţiştii au dispus, pe bază de ordonanţă, reţinerea pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Persoanele reţinute urmează a fi prezentate parchetului cu propunerea de sesizare a instanţei în vederea arestării preventive”, precizează IPJ Buzău.

Citeşte şi Fetiţă de 12 ani răpită din parc şi agresată sexual. Agresorul este un bărbat de 66 de ani


loading...