Fetiţă de 12 ani răpită din parc şi agresată sexual. Agresorul este un bărbat de 66 de ani

Caz șocant la Oradea. O copilă de 12 ani a fost răpită din parc și agresată sexual. Agresorul, un bărbat de 66 de ani, a dus-o cu forța într-o casă unde a agresat-o sexual. Fetița a reușit să scape, iar agresorul a fost prins și arestat.

07 mai 2021, 14:06
Fetiţă de 12 ani răpită din parc şi agresată sexual. Agresorul este un bărbat de 66 de ani

O fetiţă în vârstă de 12 ani din Oradea a fost răpită din Parcul Salca din Oradea de un bărbat care apoi a târât-o într-o casă din apropiere şi a agresat-o sexual. Copila s-a luptat cu agresorul său şi până la urmî a reuşit să scape. Bărbatul a fost prins şi arestat preventiv.

Potrivit ebihoreanul.ro, incidentul s-a produs luni după-amiaza. Copila de 12 ani se juca în parc în momentul în care a fost acostată de bărbat. Agresorul a încercat întâi s-o convingă să-l însoţească, dar pentru că nu a reuşit, a prins-o de mână şi a târât-o până la o casă din apropiere, unde apoi a încercat să o sărute şi să o mângâie în zonele intime.

Citeşte şi: Irina Ceban de la Survivor ascunde o mare dramă. A fost agresată de iubitul milionar: „Mi-a fost frică”

Din fericire, fetiţa nu s-a lăsat şi a reuşit să fugă din casă. Ajunsă acasă, fetiţa le-a povestit părinţilor, care au sunat imediat la Poliţie.

Agresorul a fost prins şi reţinut pentru 24 de ore. Este vorba despre un bărbat de 66 de ani, pe care ulterior magistraţii l-au arestat preventiv pentru 30 de zile.

Bărbatul este anchetat acum pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi agresiune sexuală.

Citeşte şi: O prezentatoare TV a fost agresată sexual în scara blocului: „Când liftul a venit, m-a împins. M-a legat şi mi-a pus cuţitul la gât”