Adolescentă de 15 ani, moartă într-un accident cumplit la Buzău. Şoferul avea tot 15 ani

O tragedie a avut loc, vineri dimineaţă, în județul Buzău. O adolescentă în vârstă de 15 ani a murit pe loc, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat. Şoferul avea tot 15 ani.

22 iul. 2022, 11:00
Adolescentă de 15 ani, moartă într-un accident cumplit la Buzău. Şoferul avea tot 15 ani
Adolescentă de 15 ani, moartă într-un accident cumplit la Buzău

Adolescentă de 15 ani, moartă într-un accident cumplit la Buzău. Tragedia s-a petrecut după ce şoferul în vârstă de 15 ani a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina.

Adolescentă de 15 ani, moartă într-un accident cumplit.Tragedie în judeţul Buzău

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul fetiţei omorâte pe trecerea de pietoni în Târgovişte. Şoferul care a provocat accidentul, reţinut

Accidentul cumplit s-a petrecut vineri dimineaţă, pe  DN2 E85, în afara localității Podgoria. Potrivit poliţiştilor, la volanul autoturismului se afla un băiat în vârstă de 15 ani, din Vrancea.

”În timp ce conducea un autoturism pe direcția Focșani către Râmnicu Sărat, un tânăr în vârstă de 15 ani, din Vrancea, ar fi pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat cu  decesul pasagerei, o tânără în vârstă de 15 ani, din Vrancea”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău, potrivit sansanews.ro. 

Potrivit primelor informaţii, băiatul ar fi luat cheile de la maşina tatălui său şi şi-ar fi scos prietena la plimbare, chiar dacă nu avea vârsta potrivită pentru a se urca la volan.

Cei doi adolescenţi de 15 ani au plecat spre Buzău. La un moment dat, din cauza vitezei excesive, tânărul a pierdut controlul maşinii cu volan pe dreapta şi s-a răsturnat pe câmp de mai multe ori.

În accident, fata s-a lovit de mai multe ori cu capul de stâlpul maşinii şi a murit pe loc, în timp ce băiatul s-a ales doar cu câteva răni minore.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia. De asemenea, a fost deschis şi un dosar penal în acest caz.

Citeşte şi Accident înfiorător în Vaslui. Copil de 13 ani, mort după ce căruţa în care se afla a fost spulberată de o maşină