Adolescentă de 16 ani, dispărută după o petrecere. Tânăra din Cluj-Napoca este de negăsit de mai multe zile

O adolescentă de 16 ani din Cluj-Napoca este dată dispărută de mai mult de trei zile. Tânăra a fost văzută pentru ultima oară la o petrecere.

27 sept. 2023, 21:07
Adolescentă de 16 ani, dispărută după o petrecere. Tânăra din Cluj-Napoca este de negăsit de mai multe zile

O adolescentă în vârstă de 16 ani din Cluj-Napoca este de negăsit de mai multe zile. Daria a dispărut fără urmă, după ce a plecat la o petrecere, în urmă cu trei zile. De atunci nu s-a mai întors acasă.

Citește și: S-a aflat unde este actriţa Nataşa Raab, după ce a fost dată dispărută: „Nu poate deloc să mai meargă, nu mai vorbește”

Adolescentă dispărută, după o petrecere

Fata de 16 ani a plecat la o petrecere organizată cu prilejul unei căsătorii, în data de 24 septembrie, dar din acea zi nimeni nu mai știe nimic de ea. Familia Dariei este disperată și cere ajutorul oamenilor, în speranța că cineva o va găsi. Inclusiv Poliţia cere ajutorul populației pentru găsirea adolescentei.

„La data de 26 septembrie, în jurul orei 13.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că minora CĂTINAȘ DARIA-MARIA, în vârstă de 16 ani, din municipiul Cluj-Napoca a plecat la data de 24 septembrie, în jurul orei 15.30 de la domiciliul pentru a participa la o petrecere organizată cu prilejul unei căsătorii, în Cluj-Napoca și nu a revenit până în prezent”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Adolescenta are o înălțime aproximativă de 1.75 m, greutatea de 100 de kilograme, părul lung și creț. La momentul plecării era îmbrăcată cu o rochie lungă, albastră, crăpată pe picior. Persoanele care dețin informații care pot ajuta la găsirea ei sunt rugate să le furnizeze autorităților.

La începutul anului, o altă adolescentă, de această dată în Tulcea, în vârstă de 14 ani, a plecat de acasă după ce a citit seria de cărți Pisicile Războinice. Aceasta a fost găsită în celălalt capăt al țării, într-o gara din Timișoara. Când a plecat fata și-a luat pușculița și a lăsat un bielt părinților în care le-a zis că vrea să urmeze destinul unui personaj, din cartea Pisicile Războinice, o felină roşcată, botezată Stea de Foc, aventurându-se în pădure pe urmele unui clan risipit, într-o confruntare dintre bine și rău.

Peste 100 de polițiști, jandarmi și voluntari au căutat-o în ultimele zile în pădurea de lângă Mahmudia, cu drone si câini de urmă. Au găsit lemne arse şi mai multe bileţele, dar nu și pe fată. Denisa Gabriela Coadă a fost găsită într-o gară din Timişoara, fiind preluată de Protecţia Copilului. Ulterior, familia a fost anunţată că poate veni după ea.

Citește și: Ea este tânăra româncă dispărută în Italia. Mesajul sfâșietor al mamei îndurerate. De un an de zile nu-și găsește fiica