Ea este tânăra româncă dispărută în Italia. Mesajul sfâșietor al mamei îndurerate. De un an de zile nu-și găsește fiica

Andreea Rabciuc este românca din Italia de negăsit, de un an de zile. Mama fetei încă mai speră că tânăra se va întoarce acasă. 

13 mart. 2023, 23:47
Ea este tânăra româncă dispărută în Italia. Mesajul sfâșietor al mamei îndurerate. De un an de zile nu-și găsește fiica

Andreea Rabciuc trebuia să-și sărbătorească ziua de naștere, 28 de ani, în decembrie 2022. În martie 2022 a fost ultima dată văzută, în rulota unei femei care locuia pe șoseaua Montecarottese.

În martie, Andreea se certase cu iubitul ei, în Italia. Bărbatul a încercat să o împiedice să plece din imobilul partenerului, dar tânăra a reușit în cele din urmă să părăsească apartamentul. Ea nu deținea nici bani, nici un telefon mobil. De atunci nu s-a mai auzit nimic de ea.

Familia fetei a cerut ajutorul autorităților, dar poliliștii nu au reușit să dea de urma Andreei, o bună perioadă de timp. Abia după o lună de cercetări a apărut un indiciu. Toți cei care au participat la o petrecere din seara în care fata a dispărut au fost chemați la secția de Poliție din Jesi.

Cu o seară înainte de dispariție, tânăra îi spusese fostului iubit că vrea să scape de toată lumea, că-și dorește o schimbare radicală în viață. Ea stabilise chiar o întâlnire cu fostul iubit, dar nu a reușit să ajungă, din cauza partenerului de la acea vreme.

 

Mesajul sfâșietor al mamei fetei dispărute

 

Georgeta Croceanu, mama Andreei, a transmis un mesaj sfâșietor, la un an de zile de la dispariția fiicei. Românca încă speră să-și mai găsească cea mai iubită persoană din viața sa.

„Dragostea mamei, unde ești? Te caut de un an și nu știu ce să fac, e imposibil să dispari așa. Ne-am despărțit cu promisiunea că ne vom auzi și ne vom vedea a doua zi… și apoi?

Din păcate, sunt sigură că cineva te-a rănit. Fac un apel la cei care știu și nu vorbesc: eliberează-ți conștiința, vorbește, ajută o mamă disperată să-și găsească fiica.

Aș da tot ce am pentru a mai petrece o oră cu ea. Fie ca cei responsabili să sufere așa cum sufăr eu, să ajungă ei în iad. Iubirea mea, mama te iubește atât de mult… Și încă sper că va veni o zi când te voi putea îmbrățișa din nou”, a declarat mama fetei.

 

Cine este Andreea Alice Rabciuc

 

Andreea Alice Rabciuc are 1,68 metri înălțime, ochi căprui, păr șaten. Când a dispărut, tânăra ar fi fost îmbrăcată cu o geacă albă, o bluză gri cu un desen Tom & Jerry și blugi cu același imprimeu.

Avea încălțăminte de culoare albastră și purta un rucsac mic, verde fluorescent. Tânăra de 27 de ani are diverse tatuaje pe corp și pe degetele mâinii stângi. Cine a văzut-o sau are informații despre fată este rugat să anunțe Poliția.