Adolescentă de 17 ani a născut singură în toaleta de acasa. Bebeluşul a fost găsit mort

O adolescentă în vârstă de 17 ani dintr-o localitate din Arad a născut singură, acasă. Fata susţine că nu ştia că este însărcinată, iar bebeluşul a fost găsit mort. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

RomaniaTV.net
03 feb. 2016, 15:12
Adolescentă de 17 ani a născut singură în toaleta de acasa. Bebeluşul a fost găsit mort

Familia adolescentei susţine că a remarcat faptul că fata se îngrăşase, însă, nimeni nu şi-a dat seama că aceasta ar fi însărcinată. Tânăra a născut în timp ce se afla acasă la verişoara sa. Din păcate, bebeluşul a fost găsit mort

„În cursul acestei dimineţi (miercuri, 3 februarie), în jurul orei 4.00, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a fost solicitat să intervină în localitatea Mănăştur, la o pacientă în vârstă de 17 ani, ale cărei acuze constau în dureri abdominale şi constipaţie. Ajuns la locul intervenţiei, echipajul constată că pacienta – care se găsea pe vasul de toaletă, în baie – născuse. Iar în vasul de toaletă a fost găsit un făt de sex masculin, cu greutate aproximativă de 2.700 de grame, decedat, cu cordonul ombilical nesecţionat. Fătul era cu capul în jos, în apa din vasul de toaletă”,spune dr. Mircea Merea, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad, portrivit aradon.ro.

„Tânăra a fost adusă cu salvarea miercuri dimineaţa, în fază placentară. Delivrenţa (extracţia placentei-n.r.) a avut loc, asistată, în cadrul unităţii noastre. A prezentat şi o ruptură de perineu care s-a suturat. I s-a administrat terapie. Pacienta este bine, este compensată”, precizează dr. Daniela Brânzan, medic primar la secţia Obstetrică Ginecologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi au întocmit un dosar de cercetare penală.

Citeşte şi