Adolescentă din Iaşi, propunere relaţii sexuale, după ce a postat un anunţ că vrea să lucreze ca bonă

O adolescentă din Iaşi, în vârstă de 17 ani, a primit o propunere de a întreţine relaţii sexuale, după ce a postat un anunţ că vrea să lucreze ca bonă. Deși este minoră și elevă, a vrut să câștige nişte bani în plus, însă a primit o altă ofertă faţă de ceea ce căuta.

19 nov. 2020, 21:57
Adolescentă din Iaşi, propunere relaţii sexuale, după ce a postat un anunţ că vrea să lucreze ca bonă

Adolescentă din Iaşi, propunere relaţii sexuale. La scurt timp după ce a făcut postarea pe un site de anunţuri, a fost abordată de un bărbat care i-a propus o colaborare bizară. I-a oferit 2.800 de lei lunar, dacă acceptă să aibă grijă de un copil de șase ani și dacă acceptă să întrețină relații sexuale „discrete”.

Citeşte şi: Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi trage un semnal de alarmă: Simptomele COVID-19 se modifică!

Adolescentă din Iaşi, propunere relaţii sexuale

În anunţul postat, tânăra spunea că vrea să lucreze ca bonă, precizând că are 17 ani. La scurt timp a fost abordată de un bărbat care i-a spus că are nevoie de o bonă pentru copilul său în vârstă de 6 ani. Adolescenta i-a spus că trebuie să intre online la cursuri pe timpul zilei, dar poate avea grijă și de copil în acest timp, apoi i s-a propus să întrețină relații sexuale în schimbul unei sume de bani.

Ulterior, fata a refuzat oferta, iar în acel moment bărbatul a încheiat orice conversație. „I-am spus că am prieten, că sunt minoră și că nu accept. Atunci m-a blocat peste tot și a încheiat discuția”, a spus tânăra.

Tânăra a făcut publică conversația pe care a avut-o cu bărbatul. „Am postat pe Facebook prin ce am trecut pentru ca toate fetele care își caută de muncă să știe ce li se poate întâmpla. Nu mi se pare normal să existe astfel de situații. Domnul respectiv avea o poză cu „Jandarmeria Română”, probabil pentru a da sentimentul de încredere”, a spus adolescenta din Iași, potrivit Bzi.ro.

Conversaţia dintre adolescentă şi bărbat.

Reacţia autorităţilor

Polițiștii ieșeni s-au autosesizat cu privire la această situație și fac verificări pentru a stabili întreaga situație de fapt”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, pentru sursa menţionată mai sus.

Citeşte şi: Tinere sechestrate într-un apartament din Iaşi. Blocul a fost înconjurat de mascaţi