Adolescentă din Oradea, recuperată de pompieri dintr-un apartament în care susţinea că este sechestrată. A vrut să se arunce de la etaj

O adolescentă din Oradea a fost recuperată de pompieri, vineri seară, dintr-un apartament în care susţinea că este sechestrată, la un moment dat ea ameninţând chiar că se va arunca de la etaj. Tânără a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital, urmând a se stabili dacă este intoxicată cu alcool sau alte substanţe şi dacă a fost abuzată sexual, aşa cum a susţinut.

RomaniaTV.net
18 ian. 2019, 20:39
Adolescentă din Oradea, recuperată de pompieri dintr-un apartament în care susţinea că este sechestrată. A vrut să se arunce de la etaj

Potrivit publicaţiei locale ebihoreanul.ro, echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bihor au intervenit, vineri seară, pe strada Xenopol din Oradea, unde o tânără aflată în balconul unui apartamentul de la etajul al treilea striga că este sechestrată.

Fata, în vârstă de 16 ani, a sunat la 112 pentru a anunţa că este sechestrată în apartament, însă ulterior, tânăra a ameninţat că se aruncă din balcon, iar pompierii au urcat cu o scară mobilă şi au recuperat-o.

Ea a fost predată unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă, iar medicii au spus că este posibil să fie intoxicată cu alcool sau substanţe halucinogene, urmând să îi facă analize pentru a stabili despre ce este vorba. „Acuză tot felul de lucruri, că ar fi fost intoxicată cu droguri, că ar fi băut mult alcool, că ar fi fost chiar abuzată sexual. O să facem cercetări să vedem exact despre ce este vorba”, a declarat dr. Emil Boţcău de la Serviciul de Ambulanţă Bihor, citat de ebihoreanul.ro.

Tânăra a fost transportată la spital, ulterior urmând să fie audiată de poliţişti, care vor face cercetări în acest caz.

Conform publicaţiei citate, în apartamentul respectiv nu se mai afla nimeni.