Adolescentă găsită într-un dulap, după ce familia a căutat-o neîncetat timp de un an jumate. Tânăra era însărcinată

O adolescentă fost găsită de polițiști după un an și jumătate, în dulapul unei case din Port Huron, Michigan. Ulterior, fata a fost dusă la spital pentru o examinare, unde s-a descoperit că era însărcinată.

12 feb. 2023, 23:56
Adolescentă găsită într-un dulap, după ce familia a căutat-o neîncetat timp de un an jumate. Tânăra era însărcinată

O adolescentă de 14 ani care a fost dată dispărută în 2021 a fost găsită după un și jumătate.

Poliția a fost informată în urma unui pont anonim să percheziționeze o casă din Port Huron, Michigan. Fata a  fost găsit-o într-un dulap,  la doar câțiva metri de locul unde doi bărbați se uitau la televizor în timp ce pretindeau că nu știu unde se află.

Citiți și: O adolescentă de 14 ani a murit după ce a pulverizat deodorant de cameră. Ce a găsit tatăl în dormitorul fetei

În ciuda pontului primit, locuitorii din casă „au negat vehement că au văzut-o” și le-au oferit ofițerilor „informații false”, potrivit mirror.co.uk

„Era supărată, plângea și era destul de speriată. Nu era sigură ce se va întâmpla cu ea”,  a spus ofițerul adjunct de poliție Robert Watson.

Adolescenta a fost dusă la spital, unde medicii au descoperit că era însărcinată

Ofițerul american a povestit că perchezițiile nu au fost deloc ușoare, mai ales că nu li s-a permis accesul în casă pentru a face verificări.

„Nu ne-au lăsat să intrăm. Nu ne-au permis să vorbim cu nimeni din casă, ceea ce ne-au ridicat semne de întrebare. O doamnă a spus: ‘Întoarceți-vă cu un mandat de percheziție’. Așa am și făcut”, a mai declarat ofițerul pentru Detroit Free Press, care a precizat că mama fetei, în custodia căreia era adolescenta, este acuzată de răpire.

Autoritățile cred că mama și-a găsit fiica după ce aceasta a fugit și a început să o ascundă pe fată din casă în casă.

De asemenea, rezidenții casei unde a fost găsit adolescenta ar putea fi, de asemenea, acuzați de adăpostirea și ascunderea unui fugar.

„Tatăl avut de-a face cu acest coșmar de un an și jumătate, iar acum fata se află într-un loc mult mai bun. Când poți aduce un copil teafăr acasă la familia lui, mai ales când a fost plecat un an și jumătate, nu-mi pot imagina prin ce a trecut, de aceea această misiune este atât de importantă pentru mine”, a mai adăugat ofițerul american.

Citiți și: Antonia, o adolescentă de 17 ani din Argeș, s-a sinucis cu câteva zile înainte de majorat. Mesajul disperat al tatălui: „Te iubesc și te voi urma”