Adolescenta găsită moartă în râul Bistriţa a lăsat un MESAJ TULBURĂTOR în locul în care a fost descoperită

O elevă în vârstă de 16 ani, din Bacău, a dispărut de acasă săptămâna trecută. Din păcate, speranţele familiei de a o găsi în viaţă s-au risipit, marţi dimineaţă, când pompierii i-au găsit fetei trupul neînsufleţit în apele Bistriţei. Lângă rolele descoperite pe malul canalului, anchetatorii au găsit o serie de mesaje.

25 iun. 2014, 09:44
Adolescenta găsită moartă în râul Bistriţa a lăsat un MESAJ TULBURĂTOR în locul în care a fost descoperită

Claudia Dragoş a dispărut de miercuri de acasă. Fata era din Răchitoasa şi învăţa la Colegiul Economic în clasa a XI-a. Cu două zile înainte de vacanţa de vară, fata i-a cerut voie profesorului de serviciu să plece să se plimbe cu rolele pe afară. Gândurile negre care o bântuiau în ultima vreme i-au îndreptat însă paşii spre malul râului Bistriţa, unde a fost văzută chiar de un martor cu picioarele în apă, potrivit libertatea.ro.

Omul nu i-a dat importanţă, crezând că e doar o fată care se răcoreşte, dar, imediat ce Claudia a fost dată dispărută de familie şi în locul respectiv s-au găsit abandonate rolele ei şi ochelarii de soare, un scenariu s-a schiţat în gândurile tuturor. Ba mai mult, ea i-a trimis unei prietene un SMS în care a scris: „Apele Bistriţei sunt învolburate”.

Fata a fost găsită înecată după o săptămână de căutări

Potrivit apropiaţilor, fata avea un comportament ciudat în ultima vreme. Părinţii ei se despărţiseră recent, iar mama ei, de care era foarte ataşată, plecase la muncă în străinătate. Discuţiile din familie au marcat-o pe adolescentă şi se pare că sufletul ei era chinuit şi de o decepţie în dragoste.

Citeşte:  Ipoteză în cazul morţii elevei din Bacău: Tânăra suferea de dorul mamei sale

Potrivit stirileprotv.ro, lânga rolele descoperite pe malul canalului de fuga din municipiul Bacau al raului Bistrita, anchetatorii au gasit o serie de inscrisuri ce apartin elevei, din care reiese ca ar fi putut recurge la un act suicidal: „O pasiune ma omoara, ma face sa ma sinucid” si „Cum sa-i iau locul mamei, cum sa-i tin locul? Cum…?”.