Eleva din Bacău care dispăruse de acasă a fost găsită ÎNECATĂ

O elevă în vârstă de 16 ani, din Bacău, a dispărut de acasă săptămâna trecută. Ultimul semn de la ea era un mesaj trimis unei prietene: "Apa Bistriţei este învolburată". Din nefericire, oamenii legii au găsit-o înecată.

24 iun. 2014, 08:17
Eleva din Bacău care dispăruse de acasă a fost găsită ÎNECATĂ

Eleva de clasa a XI-a de la Colegiul Economic din Bacău a dispărut de miercuri de acasă. Aceasta a fost găsită înecată după o săptămână de căutări.

Claudia Dragoş era din Răchitoasa şi învăţa la Colegiul Economic în clasa a XI-a. De miercurea trecută nu se mai ştia nimic de ea, părinţii ei dând-o dispărută la Poliţie.

Colegele liceenei au spus că miercuri, în jurul orei 17.00, ea ar fi ieşit să se plimbe cu rolele. Ultima comunicare a fetei ar fi fost un SMS trimis către o colegă în care o anunţa că „apa Bistriţei este învolburată.

Una din colegele fetei, citată de desteptarea.ro spune că pe malul Bistriţei s-ar fi găsit rolele Claudiei.

De asemenea, printre lucrurile fetei a fost găsit şi un bilet în care aceasta spunea că s-a săturat să fie şi mamă şi tată. Părinţii săi sunt divorţaţi, iar mama sa este plecată la muncă în Italia. Claudia mai are o soră, elevă în clasa a VII-a. Poliţia a dat-o în urmărire naţională.

Citeşte şi O elevă din Bacău a DISPĂRUT misterios. A lăsat în urmă un mesaj CUTREMURĂTOR