Adolescentă răpită în Cluj. Fata de 15 ani, băgată cu forţa într-o maşină în centrul oraşului. Oamenii nu au reacţionat VIDEO

Scene uluitoare au fost surprinse în Cluj. O adolescentă de 15 ani a fost răpită de pe o stradă din centrul oraşului şi urcată cu forţa într-o maşină. Zeci de oameni au asistat la incident, însă nimeni nu a reacţionat.

15 ian. 2021, 14:13
Adolescentă răpită în Cluj. Fata de 15 ani, băgată cu forţa într-o maşină în centrul oraşului. Oamenii nu au reacţionat VIDEO
foto: stiridecluj.ro

Imagini incredibile cu adolescentă răpită în Cluj au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate pe stradă. S-a întâmplat chiar în centrul oraşului, în apropierea unei staţii de autobuz în care se aflau zeci de oameni.

 

Adolescentă răpită în Cluj. Trei bărbaţi, reţinuţi de Poliţie. Cum a reuşit fata să scape de răpitori

Poliţiştii din Cluj au reţinut pentru 24 de ore trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 34 de ani. Aceştia sunt vizaţi într-un dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, scrie Monitorul de Cluj.

Potrivit anchetatorilor, un tânăr de 25 de ani din Lugoj, judeţul Timiş, ar fi forţat-o pe fata de 15 ani din comuna Baciu din Cluj să se urce în maşina sa, care a fost surprinsă în imagini de camerele de supraveghere.

Citeşte şi: Două minore şi-au înscenat răpirea şi au alertat toată poliţia din Maramureş. Unde au fost găsite

În timp ce autoturismul se deplasa în zona intersecţiei străzilor Cuza-Vodă – Frédéric Joliot-Curie, tânăra a deschis una dintre portiere şi a reuşit să fugă, notează sursa citată.

În baza sesizării, anchetatorii au format mai multe operative pentru a identifica în cel mai scurt timp maşina şi persoanele implicate în răpirea fetei.

În cursul nopţii, maşina cu care ar fi fost răpită fata a fost depistată pe raza localităţii Ciucea, în judeţul Cluj.

Pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta, cei trei bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, fiind ulterior reţinuţi pentru 24 de ore.

În urmă opt zile, o tânără în vârstă de 31 de ani a fost răpită de pe stradă şi băgată cu forţa în maşină, în Constanţa. Imaginile şocante au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Răpitorul este iubitul fetei, un bărbat din Slobozia. Se pare că cei doi s-au certat, iar bărbatul a vrut să-şi împace iubita şi a luat-o cu forţa de pe o stradă din Constanța, a băgat-o în maşină și apoi a dispărut.

Citeşte şi: Tânără răpită de pe stradă, în Constanţa. Scene şocante