Tânără răpită de pe stradă, în Constanţa. Scene şocante

O tânără în vârstă de 31 de ani a fost răpită de pe stradă şi băgată cu forţa în maşină, în Constanţa. Imaginile şocante au fost suprinse de camerele de supraveghere din zonă.

07 ian. 2021, 10:21

Tânără răpită de pe stradă, în Constanţa. Răpitorul este iubitul fetei, un bărbat din Slobozia. Se pare că cei doi s-au certat, iar bărbatul a vrut să-şi împace iubita şi a luat-o cu forţa de pe o stradă din Constanța, a băgat-o în maşină și apoi a dispărut.

Tânără răpită de pe stradă, în Constanţa. Imagini şocante surprinse de camerele de supraveghere

Pe imagini se vede cum femeia de 31 de ani este luată pe sus din faţa unui magazin şi apoi aruncată pur şi simplu pe bancheta din spate a maşinii, după care bărbatul încearcă să demareze.

Femeia reuşeşte scape şi se refugiază într-un magazin. În acel moment, agresorul sare din maşină, fuge după ea și o ia din nou pe sus în timp ce tânăra se zbate disperată.

Citeşte şi Tânără răpită dintr-un mall din Arad. Trei persoane au fost reţinute

Martorii au sunat la 112 iar poliţiştii au reuşit să identifice maşina și să o găsească pe tânără în Hârşova.

„Au fost alertate toate unitatile de politie de pe raza judetului Constanța iar in mai putin de o ora de la sesizarea prin apel la 112 autoturismul in cauza a fost identificat si oprit”, a spus Andreea Iliescu, purtător cuvânt IPJ Constanța

Femeia a refuzat să depuna plangere impotriva agresorului.

În acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.


loading...