Adolescenţii care l-au înjunghiat pe un elev în centrul Capitalei au fost reţinuţi

Agresorii elevului înjunghiat în centrul Capitalei au fost reţinuţi. Este vorba despre patru liceeni din Bucureşti, colegi cu victima. Ei l-au atacat pe adolescent chiar în parcul de lângă Curtea de apel Bucureşti. Victima este în continuare în spital, în stare stabilă. Procurorii cer acum măsuri dure pentru cei patru agresori, informează România TV.

21 ian. 2016, 12:31
Adolescenţii care l-au înjunghiat pe un elev în centrul Capitalei au fost reţinuţi

Cearta dintre aceşti liceeni riscă să aibă urmări foarte grave. Cei patru tineri care l-au atacat pe colegul lor aşteapă ca la Tribunalul Bucureşti să ajungă propunerea procurorilor de arestare preventivă a acestora. Tinerii au fost reţinuţi, miercuri noaptea, pentru că s-a putut face identificarea lor, victima cunoscându-i pe care care l-au atacat.

Tinerii s-au certat din cauza unei fete. Şi-au dat întâlnire după orele de curs într-un parc din centrul Capitalei şi acolo cearta a degenerat. Unul dintre ei a scos un cuţit şi l-a atacat pe acesta. A vrut să îi aplice mai multe lovituri. Norocul victimei a fost însă geaca groasă pe care o avea pe el, pentru că în acest fel rănile lui nu au fost atât de adânci.

Citeşte şi Elev înjunghiat în plină stradă. Agresorul este de negăsit