Adolescenţii din Craiova, urmăriţi de trei maşini de poliţie, au transmis totul LIVE pe Facebook (VIDEO)

Tinerii de 16 ani care au fost urmăriţi de trei maşini de Poliţie, pe străzile din Craiova, au transmis urmărirea live pe Facebook.

RomaniaTV.net
11 sept. 2020, 12:21
Adolescenţii din Craiova, urmăriţi de trei maşini de poliţie, au transmis totul LIVE pe Facebook (VIDEO)

Incidentul s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi. Cei trei minori s-au urcat în maşină, iar unul dintre ei a condus chiar dacă nu deţinea permis de conducere, iar autoturismul îl furase de la mama lui.

Un echipaj de Poliţie i-a făcut semn şoferului să oprească maşina, dar acesta a pornit într-o cursă nebună pe străzile oraşului.

Prietenul său, aflat pe scaunul din dreapta, a transmis totul pe Facebook pentru a se lăuda că e urmărit de Poliţie.

Adolescenţii au fost duşi la audieri şi li s-a deschis dosar penal.

Ce spun oamenii legii

„Întrucât conducătorul acestuia nu a oprit şi a mărit viteza şi direcţia de deplasare, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, fiind solicitat sprijinul mai multor echipaje de poliţie.

La intersecţia dintre străzile Păltiniş şi Fraţii Goleşti, cel în cauză a pierdut controlul volanului şi a lovit un autoturism care se afla parcat în zona respectivă, fiind apoi imobilizat de poliţişti.

Astfel, conducătorul a fost identificat în persoana unui minor de 16 ani, din Craiova, iar în autoturism au mai fost identificaţi alţi 2 minori de 15 şi 16 ani, ambii din Craiova.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, iar persoanele identificate de poliţişti au fost conduse la sediul secţiei pentru continuarea cercetărilor.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea lămuririi stării de fapt”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.