Adolescentul de 16 ani care a provocat trei accidente rutiere a fost arestat

Adolescentul de 16 ani care a provocat, vineri seară, trei accidente rutiere în judeţul Bistriţa-Năsăud a fost arestat preventiv. Pentru că una dintre victime a murit la spital, el este cercetat pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă, dar şi pentu că a condus fără a avea permis.

RomaniaTV.net
07 ian. 2018, 13:36
Adolescentul de 16 ani care a provocat trei accidente rutiere a fost arestat

Adolescentul de 16 ani care a provocat, vineri seară, trei accidente rutiere pe DN 17 a fost arestat preventiv, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud.

El a fost prezentat, duminică, instanţei cu propunere de arestare preventivă, iar majostraţii au admis cererea procurorilor.

Adolescentul este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culă şi conducere fără permis.

El a provocat, vineri seară, trei accidente rutiere, unul în Tureac şi două în localitatea Mureşenii Bîrgăului. În urma evenimentelor rutiere, cinci minori cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani au fost răniţi, dar şi un adult.

Toţi răniţii erau pietoni şi au fost loviţi în plin de tânărul care se afla în vădită stare de ebrietate, fiind, la rândul său, rănit.

Una dintre victime, o adolescentă de 16 ani, a murit la spital din cauza rănilor. Toţi ceilalţi răniţi sunt în continuare la spital.