Adolescentul din Botoşani, aflat în comă după un accident la piscină, a murit

Adolescentul de 17 ani care a suferit, luni, un accident în timp ce se afla la piscina unui hotel din municipiul Botoşani a decedat.

11 aug. 2014, 16:47
Adolescentul din Botoşani, aflat în comă după un accident la piscină, a murit

Acesta a murit în spital la aproximativ cinci ore de la intrarea sa în comă, ca urmare a faptului că s-a lovit cu capul de scara de acces în piscină. Adolescentul era elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional „A.T. Laurian” din municipiul Botoşani şi se afla în îngrijirea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC), scrie Agerpres.

„Avem informaţia că acest copil a decedat. Vom declanşa o anchetă să stabilim condiţiile în care s-a produs evenimentul şi cine se face vinovat”, a afirmat directorul DGASPC, Dan Şlincu.

Poliţia a declanşat, de asemenea, o anchetă în acest caz.

Elevul Andrei Valentin M. a mers, luni la amiază la piscină, însă, în timp ce înota, a lovit cu capul scara bazinului, pierzându-şi cunoştinţa. El a rămas sub apă, iar când prietenii l-au văzut când deja era prea târziu.

Băiatul a intrat în comă, iar cadrele medicale care au ajuns la faţa locului l-au resuscitat. Ulterior, acesta a fost transferat la Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati.

Citeşte şi Un adolescent, în COMĂ, după un accident la piscina unui hotel din Botoşani