Adoptat de o familie din Canada la vârsta de șase luni, un tânăr o caută pe cea care l-a născut VIDEO

Adoptat de o familie din Canada la vârsta de șase luni, un tânăr își caută cu disperare familia din Constanța. Aflat la mii de kilometri distanţă de România, el a apelat la reţelele de socializare pentru a da de rudele din România. Tânărul speră ca într-o bună zi să-şi strângă în braţe adevărata mamă.

12 apr. 2017, 14:15
Adoptat de o familie din Canada la vârsta de șase luni, un tânăr o caută pe cea care l-a născut VIDEO

Băiatul s-a născut în 1991 într-o comunitate de romi. Din acte reiese că locuiau şase persoane într-o cameră în condiţii total insalubre. Șase luni mai târziu, mama sa naturală l-a dat spre adopție, iar viața avea să i se schimbe pentru totdeauna. Acum îl cheamă Dylan, însă îşi spune tot pe numele pe care l-a primit la naştere: Ali Izet sau I-Zet”.

Orice legătură a tânărului cu România a fost ruptă de trecerea timpului. Băiatul are acum 26 de ani şi lucrează ca şofer de camion. Are o prietenă şi o viaţă liniştită. Chiar şi aşa ar face tot posibilul să îşi găsească mama naturală.

La adresa unde s-a născut, femeia a fost însă de negăsit, iar unii localnici spun că s-ar fi mutat din ţară. Tânărul spune că va cere sprijin și de la Autoritătea Națională pentru Adopție, însă fără prieteni în România, comunicarea cu autoritățile de la noi va fi greoaie.