Adrian Alexandrov, prima declarație despre despărțirea de Elena Udrea. De ce a apărut singur în pozele de la ziua sa

Adrian Alexandrov a comentat speculațiile potrivit cărora nu ar mai forma un cuplu alături de Elena Udrea, după ce de ziua sa de naștere nu a apărut în compania "blondei de la Cotroceni" și a fiicei lor, Eva.

08 feb. 2021, 13:41
Adrian Alexandrov, prima declarație despre despărțirea de Elena Udrea. De ce a apărut singur în pozele de la ziua sa

Adrian Alexandrov, prima declarație despre despărțirea de Elena Udrea.  Adrian Alexandrov a publicat o imagine în care apare alături de copil, fără ca fostul politician să apară în cadru, motiv pentru care foarte multă lume s-a întrebat dacă nu cumva cei doi au luat decizia de a merge pe drumuri separate. Soțul Elenei Udrea a făcut primele declarații în acest sens și a precizat că nu este nimic adevărat. Adrian Alexandrov a elucidat misterul din ziua în care a împlinit 34 de ani și motivul pentru care nu a petrecut alături de familie.

Adrian Alexandrov și Elena Udrea

„Nu, eu și Elena suntem împreună, dar în ziua respectivă când trebuia să ne vedem, a durat mai mult decât mă așteptam întâlnirea cu respectivele persoane care erau destul de nehotărâte. Ne-am văzut acasă, în Corbeanca unde și locuim. Nu facem nimic special, decât muncă și acasă. Ne-am ferit destul de mult să ieșim, am evitat contactul cu oamenii și am respectat regulile. Am stat cu fetița care vorbește foarte bine, cântă, dansează. Încă nu am dat-o la grădiniță, dar mai așteptăm o lună – două, să fie totul în regulă. Nu e sănătos pentru ea să fie mereu cu buni, cu bona, ci are nevoie să se joace cu copii de vârsta ei”, a spus Adrian Alexandrov despre relația pe care o are cu Elena Udrea, potrivit ciao.ro.

Elena Udrea iese la atac. „Dacă o omoram pe Kovesi, aveam șanse ca DNA să ceară o pedeapsă mai mică”

Omul de afaceri și fostul ministru al Turismului formează un cuplu de mai bine de cinci ani. Elena Udrea a fost arestată o vreme în Costa Rica, unde a și adus-o pe lume pe fiica lor, Eva Maria. Fostul politician a revenit în România în urmă cu mai bine de un an și jumătate.