Adrian „Beleaua” Corduneanu aruncă în aer SHOWBIZUL cu o declaraţie BOMBĂ: „Am plecat la Puterea Dragostei”

La doar câteva zile după ce s-au relaxat măsurile din cauza epidemiei de coronavirus în România, Adrian Corduneanu a făcut o mărturisire-bombă, anunţă Cancan.ro.

19 mai 2020, 13:25

El a anunțat că pleacă spre platourile de la „Puterea Dragostei”, emisiune prezentată de Andreea Mantea și filmată în Istanbul. Fotografia publicată de controversatul interlop i-a pus pe jar pe fanii emisiunii de la Kanal D.

Controversatul personaj Adrian Corduneanu a postat recent o poză realizată într-un aeroport, iar la descriere a pus mesajul: „Plec spre țările calde”. Anunțul lui le-a amintit tuturor de declarațiile potrivit cărora ar accepta să participe la show-ul moderat de frumoasa Andreea Mantea. Astfel, interlopul din Iași a primit numeroase întrebări în legătură cu postarea făcută și, la un moment dat, el a plusat și a scris: „Am plecat la Puterea Dragostei”.

Deocamdată, nu a apărut nici o informaţie oficială în legătură cu o posibilă participare a lui Adrian Corduneanu la „Puterea Dragostei”, motiv pentru care dezvăluirea lui rămâne doar la stadiul de dorință, deocamdată.

Citeşte şi: Cum arată fiica Danei Marijuana. Alesia are 14 ani şi seamănă perfect cu mama sa