Adrian Beleaua Corduneanu se rupe în figuri pe TikTok, din arestul la domiciliu. Interlopul „s-a luat la trântă” cu Dani Mocanu și Alex Stoica

Adrian Beleaua Corduneanu a fost plasat în arest la domiciliu, de unde provoacă maneliști și interlopi la dueluri pe TikTok.

27 aug. 2023, 12:31
Adrian Beleaua Corduneanu se rupe în figuri pe TikTok, din arestul la domiciliu. Interlopul „s-a luat la trântă” cu Dani Mocanu și Alex Stoica
Adrian Beleaua Corduneanu face furori pe TikTok

Interlopul Adrian Beleaua Corduneanu este cercetat în două dosare, pentru cămătărie și înșelăciuni imobiliare, cu un prejudiciu de peste 2,2 milioane de euro, respectiv șantaj și intimidare în favoarea lanțului de cazinouri Las Vegas.

Plasat în arest la domiciliu, Adrian Beleau Corduneanu participă la dueluri pe TikTok și câștigă sume frumușele. Până acum i-a învins pe manelistul Dani Mocanu, dar și pe interlopul Alex Stoica. Confruntarea are loc live și câștigă cel care strânge cele mai multe aprecieri.

Citește și: Adrian Corduneanu, decizie de ultimă oră în dosarul de șantaj. Ce se întâmplă cu soarta interlopului

Aceste dueluri sunt remunerate, în funcție de numărul de urmăritori, iar câștigurile pot ajunge la mii de dolari, potrivit newsweek.ro.

Adrian Corduneanu a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT – Iaşi, în luna mai, alături de soţia sa, doi notari şi un avocat, într-un dosar de înşelăciuni imobiliare cu prejudiciu de 2,2 milioane euro.

Citește și: Interlopul Adrian Corduneanu Beleaua a fost trimis în judecată. A câștigat peste 2 milioane de euro din înșelăciuni imobiliare

În total, în dosar au fost trimise în judecată 12 persoane, printre care Adrian Corduneanu, soţia lui, Ramona Carmen Corduneanu, doi notari, Răzvan Ionuţ Costin şi Daniel Bogdan Florea, un avocat, Ionuţ Crâşmaru, şi un procurator imobiliar, Cătălin Sandu.

Acuzațiile aduse sunt: onstituirea unui grup infracţional organizat, înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, înşelăciune, fals intelectual, fals în declaraţii, abuz în serviciu, camătă, spălarea de bani şi deţinerea de droguri de risc şi de mare risc în vederea consumului propriu.