Adrian Beleaua, liderul „influencerilor” din lumea interlopă. Filmuleţul care a strâns 300.000 de vizualizări

Adrian Beleaua este liderul "influencerilor" din lumea interlopă. Fratele mai mic al temutului Costel Corduneanu de la Iasi face furori pe reţelele de socilizare, acolo unde postează tot felul de filmuleţe, chiar şi atunci când încalcă legea.

05 iul. 2021, 14:35
Adrian Beleaua, liderul „influencerilor” din lumea interlopă. Filmuleţul care a strâns 300.000 de vizualizări
Adrian Beleaua, liderul "influencerilor" din lumea interlopă

Adrian Beleaua, liderul „influencerilor” din lumea interlopă. Live-uri cu momente din viaţa lor sau ameninţări pentru rivali, pot fi văzute „la liber” pe platformele de socializare. Iar aceste mesaje se viralizează instant, făcând sute de mii de vizualizări, like-uri, share-uri şi primind sute de comentarii.

Citeşte şi: Liderul clanului Corduneanu a fost săltat de mascaţi împreună cu soţia. Interlopul e acuzat de şantaj

Adrian Beleaua, liderul „influencerilor” din lumea interlopă

Specialiştii spun că o parte din vizibilitatea acestora vine şi din ştirile oferite de presă despre momente spectaculoase din viaţa lor, însă foarte mulţi sunt urmăriţi de tineri şi adolescenţi care fac din ei adevăraţi idoli.

Informatia negativa atrage. La un articol de cultura nu se uita foarte multi. Gradul de cultura este scazut. Probabil ca doar un sfert din populatie este reprezentat de intelectuali, restul fiind in categoria medie si chiar sub medie. Ce citesc si urmaresc acestia din urma? Cancanuri.

Toti interlopii si manelistii sunt pe prima pagina. Cancanul atrage, insa cel mai mult fap[tele cu violenta, pentreu ca acolo este sange, durere, teama. Este raul, iar acest rau atrage. Oamenii cauta senzationalul„, a explicat psihologul criminalist Liviu Chesnoiu, pentru Ziare.com.

În cea mai recentă postare pe TikTok, Adrian Beleaua a povestit că îşi va cumpăra palmieri pentru curtea sa. Peste 35.000 de oameni au vizionat filmuleţul, iar un alt video cu Adrian Corduneanu dând cârnaţi la căinii din curţi, a făcut în jur 300.000 de vizualizări şi are peste 180 de comentarii. Unii internauţi au glumit că le dă mancare câinilor să nu îl latre noaptea.