Adrian Corduneanu, scos din arest din cauza unor probleme de sănătate. Ce a păţit interlopul

Adrian Corduneanu, scos din arest din cauza unor probleme de sănătate. Interlopul se află în arest la domiciliu şi a cerut judecătorilor să fie lăsat liber timp de câteva zile, pentru a merge la o clinică medicală privată din Constanța. 

24 mai 2022, 15:50
Adrian Corduneanu, scos din arest din cauza unor probleme de sănătate. Ce a păţit interlopul
Adrian Corduneanu, scos din arest din cauza unor probleme de sănătate

Adrian Corduneanu, scos din arest din cauza unor probleme de sănătate. Acesta le-a cerut judecătorilor câteva zile libere pentru a face investigații medicale la un spital privat din Constanța, iar magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis recent cererea formulată de Adrian Corduneanu.

Citeşte şi: Adrian Corduneanu, plasat în arest la domiciliu. Cum arată vila interlopului din Iaşi

Adrian Corduneanu, scos din arest din cauza unor probleme de sănătate

Instanța admite cererea formulată de inculpatul Corduneanu Adrian. Încuviinţează ca inculpatul Corduneanu Adrian, cercetat pentru comiterea infracțiunii de șantaj, să părăsească imobilul pentru a se deplasa la Spitalul Heka în perioada 24 mai, ora 6:00 – 28 mai 2022, ora 18:00. Definitivă”, au subliniat judecătorii ieșeni, potrivit Bzi.ro.

În urmă cu câteva zile, mascații au fost din nou la casa lui Adrian Corduneanu, după ce Alina Filip, soția fratelui său Petronel,  a depus o plângere la poliție susținând că a fost amenințată de mai multe ori cu moartea.  Astfel,  oamenii legii au deschis un dosar penal pentru amenințare.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza municipiului Iași în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, doi bărbați au fost conduși la sediul Poliției pentru audieri. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Din câte se pare, Alina Filip ar fi spus că a fost amenințată de mai multe ori cu moartea de către Adrian Corduneanu. Aceasta a precizat că la un moment dat s-ar fi întâlnit în trafic cu Adrian Corduneanu, iar acesta ar fi scos o macetă și i-ar fi zis că o omoară. Conflictul dintre Alina Filip și Adrian Corduneanu este mai vechi, iar războiul dintre cei doi s-a dat în mare parte în mediul online.