Adrian Corduneanu, VESTE TERIBILĂ primită după ELIBERARE. Soţia sa are şi ea PROBLEME MARI

Adrian Corduneanu, zis "Beleaua", și soția lui, Ramona,  poreclită "Diamantul Roz", au fost executați silit de o societate de recuperare a creanțelor. Aceasta a apelat la un executor judecătoresc din Iași, care a cerut în instanță încuviințarea executării silite.

06 apr. 2019, 13:24

Adrian Corduneanu și soția sa au fost executați silit din cauza unui credit sau a unor facturi pe care nu le-au achitat. În acest caz, executorul judecătoresc are rolul de a pune în aplicare executarea prin toate mijloacele prevăzute de lege, ceea ce poate duce la blocarea conturilor sau după caz, de sechestrarea unor bunuri și scoaterea lor la licitație.

Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, eliberat din PENITENCIAR. Incredibil, cine este JUDECĂTORUL CONTROVERSAT care a dat SENTINŢA

Adrian Corduneanu a fost eliberat condiționat din închisoare în urmă cu câteva zile după ce fusese condamnat la începutul anului 2017 într-un dosar de șantaj. El este fratele cunoscutului Costel Corduneanu, fost campion la lupte și reprezentant al României la Jocurile Olimpice din 1992 (Barcelona) și 1996 (Atlanta).