Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, eliberat din PENITENCIAR. Incredibil, cine este JUDECĂTORUL CONTROVERSAT care a dat SENTINŢA

Adrian Corduneanu a fost eliberat, luni, din penitenciar, printr-o decizie dată de magistrații Tribunalului Cluj. Interlopul era condamnat la 4 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj. De la data primului mandat de arest preventiv, "Beleaua" a executat efectiv 1.095 zile închisoare din totalul de 1.705 zile ce totalizează pedeapsa.

01 apr. 2019, 15:02

La cele 1.095 zile, se adaugă 207 zile considerate ca executate ca urmare a aplicării prevederilor Legii nr. 169/2017 privind recursul compensatoriu, rezultând 1.302 zile închisoare câștigate și executate, ce depășesc considerabil fracţia legală de două treimi necesară.

În vreme ce Judecătoria Gherla i-a respins cererea de eliberare condiționată, Adrian Corduneanu a contestat decizia la Tribunalul Cluj. Astăzi, judecătorii Marius Lupea și Cristi Danileț, au decis eliberarea interlopului!

Adrian Corduneanu este căsătorit și are trei copii minori rămași în grija soției, iar în perioada în care a fost încarcerat a participat „la nu mai puțin de 44 programe educaționale și 6 programe psihologice”, cum a explicat în sala de judecată avocatul Alexandru Rîșniță.

CSM: Există indicii că judecătorul Cristi Danileţ a încălcat Codul deontologic al magistraţilor

Adrian Corduneanu a fost încarcerat în patru penitenciare: la Iași, Focșani, Gherla și Satu Mare. După decizia dată de Marius Lupea și Cristi Danileț, cei de la Penitenciarul Satu Mare sunt nevoiți să îl elibereze.