Adrian Cristea a făcut dezvăluiri incendiare despre relaţia sa cu Bianca Drăguşanu. „Pe unele femei le ţii în suflet, pe unele în minte şi pe unele le uiţi”

Adrian Cristea a vorbit despre povestea de dragoste cu Bianca Drăguşanu la mai bine de 10 ani de la despărţirea lor. Cel supranumit "Prinţul" a mai spus că nu și-a găsit marea iubire, subliniind că sentimentele de dragoste sunt diferite în funcție de vârsta la care acestea sunt trăite.

01 mart. 2024, 22:10
Adrian Cristea a făcut dezvăluiri incendiare despre relaţia sa cu Bianca Drăguşanu. „Pe unele femei le ţii în suflet, pe unele în minte şi pe unele le uiţi”
Adrian Cristea a făcut dezvăluiri incendiare despre relaţia sa cu Bianca Drăguşanu. "Pe unele femei le ţii în suflet, pe unele în minte şi pe unele le uiţi"

Adrian Cristea a făcut dezvăluiri incendiare despre relaţia sa cu Bianca Drăguşanu.  Fostul fotbalist a fost invitat la podcast-ul Anamariei Prodan, unde a dezvăluit că nu-și amintește exact cum a cunoscut-o pe Bianca Drăguţanu, dar a precizat că aceasta nu a fost dragostea vieții sale. Adrian Cristea a mărturisit că, la aproape 40 de ani, încă nu și-a găsit marea iubire, subliniind că sentimentele de dragoste sunt diferite în funcție de vârsta la care acestea sunt trăite.

„Ne-am cunoscut în oraș, nu mai știu exact. Dragostea vieții mele e Rania (n.r. – fiica lui și a Denisei Nechifor). La vârste diferite iubești diferit. Încă n-am găsit dragostea vieții mele. Urmează”, a spus Adrian Cristea.

Citeşte şi: Adrian Cristea, dezvăluiri incendiare la podcast-ul Anamariei Prodan. Cum fugea din cantonamentele lui Dinamo şi ce regret are după despărţirea de Denisa Nechifor VIDEO

În ceea ce privește alte relații, acesta a spus că nu ține evidența femeilor care au trecut prin viața sa, împărțindu-le în trei categorii: unele pe care le poartă în suflet, altele care îi trec prin minte mereu și câteva pe care nu le mai ține minte deloc. Deși nu a oferit prea multe detalii despre întâmplările dintre el și Bianca Drăguşanu, Adrian Cristea a subliniat că relația lor, una plină de certuri și împăcări, a fost şi motivul pentru care blondina a divorțat în trecut de Victor Slav.

„Din punctul meu de vedere, pe unele femei le ții în suflet, pe unele în minte și pe unele le uiți.  Nu am un carnețel, cum am mai auzit, că sunt bărbați care își notează, țin evidența”, a mai spus Adrian Cristea.