Adrian Cristea, dezvăluiri incendiare la podcast-ul Anamariei Prodan. Cum fugea din cantonamentele lui Dinamo şi ce regret are după despărţirea de Denisa Nechifor VIDEO

Adrian Cristea, cunoscut sub numele de "Prințul" în lumea fotbalului, a deschis ușa către intimitatea sa şi a oferit o privire fascinantă în viața sa personală, dezvăluind detalii despre relația sa cu Denisa Nechifor și aventurile sale din timpul cantonamentelor.

28 feb. 2024, 16:40
Adrian Cristea, dezvăluiri incendiare la podcast-ul Anamariei Prodan. Cum fugea din cantonamentele lui Dinamo şi ce regret are după despărţirea de Denisa Nechifor VIDEO
Adrian Cristea, dezvăluiri incendiare din viaţa sa. Cum fugea din cantonamentele lui Dinamo şi ce regret are după despărţirea de Denisa Nechifor

Adrian Cristea, dezvăluiri incendiare din viaţa sa. După 16 ani de la despărțirea sa de Denisa Nechifor, Adrian Cristea recunoaște că marele său regret este legat de prezența sa în viața fiicei lor, Rania. Descriind sentimentul uluitor al momentului în care a devenit tată, fostul fotbalist își exprimă recunoștința pentru relația pozitivă pe care o are acum cu fosta sa parteneră, dar și regretul că nu a fost mai implicat în creșterea fiicei sale.

„Când s-a născut fetița a fost cel mai frumos sentiment pe care l-am trăit în viața mea. Doar cei care au copii știu sentimentul. Când stăteam acolo, la clinică, și a venit asistenta să zică să merg să văd copilul… Nu mai știu cum am ajuns de la scaun la copil. Zici că eram în altă dimensiune. Am o relație bună cu Denisa. Ne înțelegem. Suntem civilizați. Îi mulțumesc și ei și sunt norocos”, a spus Adrian Cristea la podcast-ul realizat de Anamaria Prodan.

„Prinţul” a dezvăluit şi ce regret are: „Am fost lângă fetiță, dar nu așa mult cum ar fi trebuit, e adevărat. Ăsta e un regret. Am fost lângă fetiță și mă înțeleg foarte bine cu ea!”.

Citeşte şi: Adrian Cristea dezvăluie cum a sedus cele mai sexy femei din România. „Dacă faci asta, e jumătate cucerită!” VIDEO

În cadrul interviului, Adrian Cristea a dezvăluit și perspectivele sale asupra dragostei și a relațiilor: „N-am un șablon anume. E important să existe chimie, să am sentimente. Să ne respectăm, să ne înțelegem, să ne susținem. O femeie trebuie să mă accepte așa cum sunt, să mă înțeleagă, să îmi ofere o oarecare libertate, dar nu în sensul acela urât. Nu trebuie să aibă neapărat ceva extraordinar”.

Într-o altă dezvăluire surprinzătoare, Adrian Cristea a mărturisit că a fugit de două ori din cantonamentele lui Dinamo. Descriind momentele amuzante și aventuroase, acesta spune că fostul său şef, Cristi Borcea, era conștient de escapadele sale.

„Am fugit de vreo două ori din cantonament. Probabil că știa Cristi Borcea. Nu știu, s-a întâmplat la un meci amical în Franța. Încă o dată am mai ieșit de la Săftica un pic, m-am plimbat pe lângă”, a mai spus Adrian Cristea.