Adrian Cristea, declaraţie FABULOASĂ după divorţul Biancăi Drăguşanu

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au divorţat oficial, la notar. 

10 mart. 2014, 17:14
Adrian Cristea, declaraţie FABULOASĂ după divorţul Biancăi Drăguşanu

Îmbrăcat în haine sport, cu un rucsac în spate, Adrian se îndrepta spre sala de sport. Fotbalistul nu a confirmat, dar nici nu a infirmat dragostea pe care i-o poartă Biancăi sau planurile de viitor. Înainte de a intra la notar, Adrian Cristea nu voia să facă prognosticuri legate de decizia Biancăi: „Întrebaţi-o pe ea (n.r. dacă va divorţa), nu ştiu. Nu vreau să comentez despre acest subiect”, a spus Cristea pentru „Acces Direct”.

Întrebat dacă are de gând să se întoarcă în braţele blondei, sportivul a continuat să ezite: „Niciun da, niciun nu. Timpul o să vă răspundă la multe întrebări”. Adrian Cristea a lămurit cu această ocazie şi lipsa sa de la zilele de naştere ale celor două foste iubite: „I-am lăsat să se simtă bine. A fost ziua lor”, a adăugat fotbalistul motivând absenţa de la petrecerile Denisei Nechifor şi Biancăi Drăguşanu.

Adrian Cristea a luat o sumă frumuşică de bani pentru dezvăluirile incendiare despre relaţia lui cu Bianca Drăguşanu.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu este devastată de mesajul primit: „Adio! Ne vedem la notar de ziua ta!”

Adrian Cristea a cerut 8.000 de euro să apară la Acces Direct şi i-a oferit. El a cerut 14.000 de euro ca să apară şi seara la emisiunea „Un show păcătos”, dar nu i s-a oferit această sumă„, a declarat o sursă din Antena 1 pentru Libertatea.ro.

Vezi şi Mesajele incredibile între Bianca şi Adrian Cristea în ziua nunţii cu Victor Slav

Prezent în platoul emisiunii moderate de Simona Gherghe, Adrian Cristea a povestit cu lux de amănunte că s-a văzut des cu Bianca în timpul mariajului acesteia cu Victor Slav. „Ne-am întâlnit de mai multe ori în apartamentul meu din București. Cred că și Victor știa acest lucru”, a spus fotbalistul.

Victor Slav o să turbeze. Au apărut în presă PRIMELE FOTOGRAFII cu Bianca Drăguşanu şi Adi Cristea în Paris