Bianca Drăguşanu îl face praf pe Adrian Cristea: „Un fotbalist ratat, un tată iresponsabil, o greşeală”

Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea au fost împreună trei ani şi jumătate, însă fotbalistul pare că nu poate accepta ca a pierdut-o şi şi-a propus să distrugă căsnicia fostei sale iubite. Pentru a se asigura că roşcata va divorţa, i-a adus acuzaţii grave. Acum Bianca iese şi face declaraţii dure la adresa lui, numindu-l doar un fotbalist ratat.

17 feb. 2014, 18:12

Adrian Cristea a acceptat să vorbească pentru prima dată despre escapada lui la Paris cu Bianca şi despre problemele din căsnicia roşcatei. A făcut declaraţii uluitoare care se pare că nu prea au fost pe placul Biancăi. Soţia lui Victor Slav nu a rămas indiferentă la toate acuzaţiile aduse, pe care nu le consideră doar nişte „aberaţii” şi, cu un puternic gust amar, pe care i l-a lăsat atitudinea lui Cristea, şi-a găsit puterea de a lămuri situatia.

VEZI AICI DECLARAŢIILE LUI CRISTEA: Adrian Cristea face declaraţii ULUITOARE despre întâlnirile INTIME cu Bianca: Venea la mine la apartament

„Adrian a apărut acum la televizor si a aberat despre mine, a spus numai minciuni, in contextul in care eu mi-am asumat absolut tot ceea ce are legatura cu el. Puteam sa nu o fac, dar am recunoscut weekendul petrecut la Paris, mi-am asumat tot chiar daca stiam ca am de pierdut. Dar se pare ca el nu stie sa piarda. Nu inteleg de ce spune toate lucrurile astea despre mine, nu il judec, dar se pare ca ultimele evenimente l-au marcat foarte tare. Se vede clar ca face totul din razbunare si ca si-a propus cu tot dinadinsul sa nu se lase pana in momentul in care ma vede divortata. Nu a suportat, din orgoliu, sa ma vada fericita langa un alt barbat, respectiv langa Victor si a facut tot ce i-a stat in putinta ca sa-mi distruga relatia, fericirea, casnicia, viata”, a declarat Bianca, pentru CANCAN.ro.

In prezent este un barbat de 30 de ani care nu are cariera, nu are casa lui. Este un barbat iresponsabil, un tata iresponsabil si care nu are nici macar demnitatea sa taca si sa respecte ceea ce am simtit eu pentru el. Daca tot isi doreste sa apara la TV ar trebui sa vorbeasca strict despre viata lui, despre cariera lui si despre cuceririle lui active, care se pare ca nu sunt deloc putine la numar”, a mai spus Bianca.

Citeşte şi: Adrian Cristea a cerut-o de soţie pe Bianca Drăguşanu

Bianca Draguşanu şi Victor Slav au divorţat oficial, la notar. Cei doi se pot însă răzgândi în 30 de zile. Victor Slav nu a invocat adulterul, ci „neintelegeri iremediabile intre parti”.