Adrian Cristea dezvăluie cum a sedus cele mai sexy femei din România. „Dacă faci asta, e jumătate cucerită!” VIDEO

Adrian Cristea, supranumit "Prințul", a oferit detalii captivante despre viața sa romantică și pasiunea sa pentru femei frumoase. Fostul fotbalist de la Dinamo şi FCSB a dezvăluit aspecte inedite ale relațiilor sale, aruncând lumină asupra poveștilor de dragoste cu unele dintre cele mai remarcabile femei din România.

23 nov. 2023, 16:46
Adrian Cristea dezvăluie cum a sedus cele mai sexy femei din România. „Dacă faci asta, e jumătate cucerită!” VIDEO
Adrian Cristea dezvăluie cum a sedus cele mai sexy femei din România. "Dacă faci asta, e jumătate cucerită!"

Adrian Cristea dezvăluie cum a sedus cele mai sexy femei din România. Printre aceste povestiri romantice, se evidențiază relația cu Denisa Nechifor, care a rezultat într-o minunată fiică, acum în vârstă de aproape 15 ani. Desigur, despărțirea lor ulterioară nu a afectat legătura păstrată pentru binele copilului lor. Fostul fotbalist a împărtășit și detalii despre cea mai recentă relație, cu Andreea Roșca, avocată pasionată de tenis. Chiar dacă povestea de dragoste a durat doar șase luni, cei doi au fost prezentați cu bucurie pe rețelele de socializare, având planuri mari pentru viitor.

„Îmi place femeia și ce reprezintă ea. Nu știu dacă am avut vreo regulă sau vreun șablon. Trebuie să știi să te porți cu o femeie, să o respecți, să ai educație. Să o faci să râdă. Dacă o faci să râdă e jumătate cucerită”, a declarat Adrian Cristea într-un interviu recent acordat emisiunii „Prietenii lui Ovidiu„.

Citeşte şi: Câţi bani i-a dat Ianis Hagi pe dedicaţii lui Adi de la Vâlcea la petrecerea „tricolorilor”. „Să ştie toată lumea, rupem şi Germania!” VIDEO

Într-o notă mai profundă, fostul internațional a adus în discuție importanța respectului față de femei în societate şi a subliniat că bărbații ar trebui să acorde mai mult respect, prețuire și apreciere femeilor.” Observăm acum în societate că e problemă din punctul ăsta de vedere, iar bărbații ar trebuie să respecte mai mult femeile, să le prețuiască și aprecieze mai mult”, a spus Adrian Cristea.

Adrian Cristea a vorbit și despre relația sa cu presa și modul în care gestionează atenția mediată. A respins ideea că își ghidază viața după imaginea publică și a subliniat că el a ales întotdeauna să trăiască autentic, fără a fi influențat de comentariile presei: „Eu nu mi-am făcut viața că mă pozează sau mă vede cineva. Nu-mi ghidam viața după cineva. Mă duceam într-un loc dacă-mi plăcea, fără niciun fel de problemă. Presa mai și exagera!”. Un alt aspect dezvăluit în timpul interviului a fost relaționat cu moderația în consumul de alcool: „Nu n-am fost niciodată cu băutura. Doar un pahar de vin… M-am îmbătat, dar n-am fost cu bătura ca să beau des”.

Citeşte şi: Cristi Borcea este falit! Ce s-a întâmplat cu averea fostului boss de la Dinamo: „Nu mai am absolut nimic!”