Adrian Cristea, DISTRUS. Fosta lui iubită a făcut un ANUNŢ-ŞOC

Adrian Cristea a primit o veste teribilă din partea fostei sale iubite, Denisa Nechifor, cu care are o fetiţă, Rania, în vârstă de 9 ani.

10 mart. 2018, 13:51
Adrian Cristea, DISTRUS. Fosta lui iubită a făcut un ANUNŢ-ŞOC

Denisa Nechifor a anunţat că se mută din România, împreună cu Rania.

„Îmi doresc foarte mult să plec din țară și să o iau de la capăt. Să fac o schimbare. Vreau să cred că nu aș lua-o chiar de la zero. Niciodată nu pleci cu ideea că o iei de la zero. În primul rând, nu-mi permit asta, pentru că am un copil care necesită o grămadă de lucruri, eu am o vârstă și nu mai am puterea pe care o aveam la 24 de ani, când am venit în București, dar nu, nu îmi este teamă. Vreau să cred că sunt capabilă să mă descurc oriunde”, a declarat Denisa Nechifor.

Adrian Cristea, RUINAT. Decizie ŞOC luată de fotbalist pentru A SUPRAVIEŢUI

„Va conta foarte mult ce școli vor exista, ce îi voi putea oferi Raniei, bineînțeles. Fiica mea nu-și dorește să plece nicăieri, din cauza prietenilor de aici, dar sunt convinsă că va înțelege, dacă va fi cazul, și vom avea o viață frumoasă. Eu îmi doresc să merg la bine, nu la rău.  Pot veni și prietenii în vizită, nici o problemă, important e să ne fie bine”, a mai spus fosta iubită a lui Adrian Cristea.

Adrian Cristea a ajuns la SAPĂ DE LEMN. Din ce trăieşte fostul fotbalist ACUM

„Mă gândesc ori la Europa, ori peste Ocean. Aș vrea să fie și călduț, dar să știi că mie îmi place foarte mult și Londra”, a mai prceizat Denisa Nechifor.