Adrian Cristea iubește din nou. Cine este Andreea, noua iubită a fostului fotbalist: „Amândoi ne dorim o familie și copii”

Adrian Cristea iubește din nou. Chiar dacă în ultima vreme nu a mai apărut în peisajul monden, fostul fotbalist este în continuare un cuceritor. Se poate lăuda cu o viață amoroasă destul de vastă, fiind mereu înconjurat de multe femei frumoase și râvnite.

22 mai 2023, 13:46

Adrian Cristea iubește din nou. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu trăiește de ceva vreme o frumoasă poveste de dragoste cu Andreea Roșca, însă de puțin timp au început să se afișeze împreună și să vorbească deschis despre relația lor.

Citește și: Cu ce se ocupă acum Adrian Cristea, după ce a ieșit din lumina reflectoarelor. Fosta lui iubită l-a dat de gol: „Scump la vedere pentru voi”

Adrian Cristea iubește din nou

Andreea este o tânăra avocată, care a înființat o afacere cu Adrian Cristea și visează să aibă o familie cu acesta. Aceasta a ținut să precizeze că între ei există diferențe mari de personalitate, însă reușesc să rezoneze și să se completeze pe toate planurile. Acum, ei locuiesc la Cluj, orașul natal al blondinei.

Adrian este persoana lângă care m-am regăsit și omul care mă face fericită și mă înțelege. Pot spune că suntem două persoane diferite ca și caracter. El este mai introvertit, eu sunt mai vulcanică, dar cred că ne completăm foarte bine.

Faptul că avem foarte multe în comun ne ajută enorm. Suntem liniștiți la Cluj, ne iubim și punem bazele unui business împreună. Amândoi ne dorim o familie și copii și sperăm să fim sănătoși și fericiți și să realizăm tot ce ne dorim împreună.”, a spus Andreea Roșca, la Antena Stars.

Cine este Andreea Roșca?

În anul 2017, tânăra a absolvit Facultatea de Drept Dimitrie Cantemir din Cluj-Napoca, deși, după cum afirma chiar ea, nu este domeniul în care visa să ativeze. Pe lângă asta, Andreea Roșca este pasionată de sport și călătorii.

Sunt o persoană activă. Îmi place adrenalina, iar pe lângă tenis și alergare, pe care le fac aproape zilnic, încerc să experimentez activități noi pe care le recomand curajoșilor.

Pot afirma că hotărârea de a urma Facultatea de Drept nu a fost un vis din copilărie. În momentul în care am ales acest drum, îmi doream să îmi asigur un statut social mai aparte. Facultatea a fost o provocare, dar și un pas important cu multiple opțiuni care m-au ajutat să mă definesc că om”, a afirmat aceasta.