Cu ce se ocupă acum Adrian Cristea, după ce a ieșit din lumina reflectoarelor. Fosta lui iubită l-a dat de gol: „Scump la vedere pentru voi”

Cu ce se ocupă acum Adrian Cristea, după ce a ieșit din lumina reflectoarelor. Nu doar în showbiz are apariții rare, ci și pe rețelele sociale. Ultimele imagini îl arată fie cu fetiţa pe care o are cu Denisa Nechifor, fie cu căţelul lui.

25 apr. 2023, 10:25
Cu ce se ocupă acum Adrian Cristea, după ce a ieșit din lumina reflectoarelor. Fosta lui iubită l-a dat de gol: „Scump la vedere pentru voi”
Cu ce se ocupă acum Adrian Cristea

Cu ce se ocupă acum Adrian Cristea. Cel supranumit „Prințul” şi-a încercat norocul în modă, dar din păcate nu a avut succes. În ultima vreme, gurile rele spuneau că are probleme serioase cu banii și îşi foloseşte cunoştinţele despre fotbal pentru a încerca să câștige din pariuri sportive.

Citește și: Bianca Drăgușanu, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Adrian Cristea. Ce spune la nouă ani de la despărţire

Cu ce se ocupă acum Adrian Cristea

Denisa Nechifor a dezvăluit cu ce se ocupă acum fostul ei iubit și tatăl fetei sale. Adrian Cristea are un proiect în zona sportului, despre care blondina nu știe foarte multe lucruri. „Scump la vedere pentru voi, eu abia l-am văzut. Face bine, face ceva în zona sportului cu niște prieteni de ai mei. Este bine, sănătos, cum este el. Este implicat într-un proiect, nu știu dacă l-a terminat”, a declarat Denisa Nechifor, la Antena Stars.

Adrian Cristea a ocupat un loc serios în titlurile primelor pagini ale tabloidelor, pe vremea când se iubea cu Bianca Drăgușanu, însă odată cu încheierea relației s-au terminat și aparițiile acestuia publice.

Adrian Cristea și Bianca Drăgușanu au format o relație de mai bine de patru ani, dar fosta asistentă s-a căsătorit Victor Slav în 2012. „Am avut vreo 5-6 ani de relație cu Adrian, în acel moment a fost ce trebuie. Am învățat să fiu mai egoistă, să mă iubesc mai mult, prima oară să te pui pe tine, așa era el, nu îi păsa nimic din ce se întâmpla în jurul lui. A fost o experiență a vieții mele, nu îmi aduc aminte cu regret, a fost frumos la vremea aceea”, a declarat Bianca Drăgușanu.