Adrian Cristea mătură pe jos cu Bianca Drăguşanu şi o jigneşte în ultimul hal

Adrian Cristea se pare că s-a săturat de fosta lui iubită Bianca Drăguşanu şi declară că nu-l mai interesează ce face. Ba mai mult, fotbalistul spune că roşcata nu are pic de demnitate şi că o astfel de femeie nu înseamnă nimic pentru el.

RomaniaTV.net
29 apr. 2014, 16:34

„Nu mai mă interesează persoana ei. Mă bucur că s-au împăcat. Nu vreau să-i transmit nimic ei. O femeie fără demnitate nu mă interesează. Este o femeie care se umileşte şi se înjoseşte, nu mă interesează. Să se facă preş în faţa lui Victor. Nu vreau să am legătură cu ea”, a spus Adrian Cristea pentru Acces Direct.

Adrian Cristea a declarat zilele trecute că el este cel care a sfătuit-o pe Bianca să se împace cu Victor. În cadrul unei emisiuni, fostul stelist a făcut şi o mărturisire bombă. Cristea a spus că el şi roşcata încă mai ţin legătura, chiar dacă aceasta se află în vacanţă cu fostul său soţ.

Citeşte şi „Divorţul de miere”: Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, momente intime în Turcia. FOTO

„I-am spus să se împace cu el pentru că e cea mai bună alegere pentru ea. Dacă se umileşte în continuare şi se face preş pentru el, atunci se vor împăca. Am mai vorbit cu ea, pentru că era supărată că nu mi-a apreciat umorul şi o deranjează adevărul. Ea e în vacanţă cu fostul soţ sau viitorul soţ şi-mi dă mesaje că e supărată. Din vacanţă, îmi trimite mesaje că e supărată, că a deranjat-o umorul meu englezesc”, a declarat Adrian Cristea pentru „La Măruţă”.

Vezi: Adrian Cristea, REACŢIE FABULOASĂ după ce Bianca s-a împăcat cu Victor Slav