Lovitură CUMPLITĂ pentru Adrian Cristea

Adrian Cristea s-a accidentat grav in meciul pe care l-a avut in week-end cu Concordia Chiajna si nu se stie cand va mai reveni pe teren.

11 nov. 2014, 08:20
Lovitură CUMPLITĂ pentru Adrian Cristea

„Adi isi gasise loc la Chiajna si credea ca, in sfarsit, a spart ghinionul pe gazon. Juca binisor, incasa banuti si se redresase si cu datoriile acumulate intre timp. Insa, cand credea ca lumea este din nou a lui, la partida de duminica, s-a lovit chiar din minutul 16 si acum va sta pe tusa pana la sfarsitul sezonului! In concluzie, adio prime de Sarbatori sau un eventual transfer la o echipa mai de soi din strainatate, asa cum spera el”, au spus persoane din preajma lui Cristea pentru WOWbiz.ro.

„Cristea a venit la noi gras, avea opt sau zece kilograme în plus. Păi, el se lăsase, practic, aţi văzut, apărea mai des prin emisiuni mondene decît în meciuri. Băiatu’ a tras de el, s-a pregătit, a slăbit, dar faptul că a dat jos kilogramele i-a slăbit musculatura, a pierdut minerale, de aceea a devenit fragil. A cerut schimbare fiindcă a făcut o leziune musculară”, a declarat antrenorul Marius Şumudică.

Adrian Cristea a fost titular in meciul Chiajna – Steaua, dar a iesit de pe teren dupa doar 14 minute.